Lampenwinkel Utrecht

Bent u op zoek naar een luxueuze lampenwinkel? Utrecht is op iets meer dan 2 uur rijden, maar dan bevindt u zich bij Ottevangers Lichtdesign. Hier vindt u een showroom waar exclusiviteit en verfijning samenkomen. Hoewel Utrecht veel te bieden heeft, is Ottevangers Lichtdesign de ultieme bestemming voor high-end designlampen.

Zoekt u een design lampenwinkel? Utrecht komt naar Ottevangers Lichtdesign

Bent u op zoek naar een exclusieve lampenwinkel? Utrecht rijdt naar Ottevangers Lichtdesign. Onze showroom biedt een veelzijdige collectie van de beste design merken, waardoor uw bezoek absoluut de moeite waard is. U bent van harte welkom en we verwelkomen u graag met een kopje koffie of thee.

In onze showroom presenteren wij u de meest vooraanstaande designmerken, waaronder Occhio, GRAU, Catellani en Smith, Artemide en Foscarini. Onze specialisten delen graag hun uitgebreide kennis over de diverse merken en lampen. Wij kunnen u het beste advies op maat geven voor uw woning.

Lampenwinkel Utrecht

U vindt unieke verlichting in onze showroom en online

U kunt onze verlichting online bekijken voordat u onze showroom bezoekt. Zo kunt u alvast inspiratie opdoen en uw ideeën vormgeven. Een designlamp transformeert uw ruimte direct, waardoor u een luxueuze ambiance creëert.

In onze showroom kunt u een uitgebreid assortiment aan verlichting bewonderen. Hier kunt u de innovatieve technologie en de hoogstaande kwaliteit van onze verlichting zelf ervaren. Onze specialisten staan klaar om u te helpen de perfecte keuze te maken. Er is altijd een perfecte match voor uw exclusieve interieur.

Waarom kiezen voor Ottevangers Lichtdesign?

Een bezoek aan de showroom van Ottevangers Lichtdesign biedt talloze voordelen. Dit zorgt ervoor dat u met genoegen naar onze exclusieve lampenwinkel in Utrecht wilt komen. Hier enkele voordelen op een rij:

  • Ottevangers is al jarenlang dé specialist in high-end designverlichting;
  • Onze experts bieden u uitgebreid en persoonlijk advies, met diepgaande kennis van alle merken en series;
  • Via de ring van Utrecht zijn wij eenvoudig te bereiken;
  • U vindt bij ons inspiratie en de meest verfijnde verlichting;
  • Wij zijn gevestigd in het woonforum, waardoor u uw bezoek kunt combineren met een dagje uit.


Naast verlichting bieden wij ook exclusieve meubels en accessoires. Deze kunt u eveneens ontdekken en aanschaffen in onze showroom. Mocht u verder weg wonen of uw verlichting veilig thuisgestuurd willen krijgen? Ottevangers Lichtdesign zorgt voor een snelle en veilige verzending van al onze producten via de webshop.

Brand van Egmond Bubbles Chandelier 90 - Ottevangers Lichtdesign (6)

Rijd voor een design lampenwinkel Utrecht uit en naar Ottevangers Lichtdesign

Wij nodigen u van harte uit om onze exclusieve lampenwinkel te bezoeken. Utrecht ligt op minder dan 20 minuten rijden van onze showroom. Wij nemen graag de tijd om u uitgebreid te adviseren. De koffie staat klaar!

Ook vanuit andere exclusieve regio’s zijn wij uitstekend bereikbaar, zoals:

Het vinden van verfijnde verlichting in Utrecht kan soms een uitdaging zijn. Stap daarom in uw auto en rijd naar onze exclusieve lampenwinkel in Utrecht!