Less’n’More Athene 6DL

2.236,-
2.12420

De hanglamp Less’n’More Athene (3DL) is een prachtige aanwinst voor uw interieur. Lampen uit de Athene-serie van Less’n More zijn met veel liefde voor detail gemaakt, zonder het gebruiksdoel te vergeten. In tegendeel: de Athene is zo doorontwikkeld dat er weinig te wensen overlaat. De fraai vormgegeven plafondkap uit edelstaal draagt het armatuur waarvan de flexibele hals in veel kleuren geleverd kan worden. De sierlijke kop verbergt een krachtige Led-lamp. Het uittredende licht kan met de optische lens meer of minder worden gebundeld.

Artikelnummer: Less'n'More Athene 6DL Categorieën: ,

Beschrijving

De hanglamp Less’n’More Athene (6DL) is een prachtige aanwinst voor uw interieur. Lampen uit de Athene-serie van Less’n More zijn met veel liefde voor detail gemaakt, zonder het gebruiksdoel te vergeten. In tegendeel: de Athene is zo doorontwikkeld dat er weinig te wensen overlaat. De fraai vormgegeven plafondkap uit edelstaal draagt het armatuur waarvan de flexibele hals in veel kleuren geleverd kan worden. De sierlijke kop verbergt een krachtige Led-lamp. Het uittredende licht kan met de optische lens meer of minder worden gebundeld.

Deze wandlamp is dimbaar met zogenaamde touch-technologie.

Less’n’More, een merk dat zijn naam waar maakt. Minder is echt meer, holistisch ontworpen verlichting wat is teruggebracht tot de essentie. Topkwaliteit, moderne technologieën en de liefde voor detail hebben blijvende esthetische waarde. Verlichting van Less’n’More staat voor de perfecte synergie van duurzaamheid en desig

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • 5% korting op adviesprijs

Specificaties

Kleur:

Aluminium kop en stang, Witte kop en stang, Zwarte kop en stang

Kleur flexslang:

Aluminium, Antraciet, Blauw, Bruin, Groen, Rood, Wit, Zwart

Afmetingen

Lengte: tot 110 cm, Flexibele arm 90 cm, Plafondkap Ø 13 cm, Kop Ø 6,5 cm

Kleur

Zie keuzemenu

Levertijd

1-2 weken

Soort lichtbron

6x LED 6 watt, Energieklasse A+, 2700 K (warmwit)

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Aluminium, roestvrij staal en textiel

Ontwerper

Less'n More

Schakelaar

Zonder schakelaar

Type

Less'n'More Athene 6DL