Lighture Bar

1.449,-
1.37655

Eerlijk licht Bar

Artikelnummer: Lighture Bar Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lighture Bar is een slanke strakke staande lamp, een bron van indirect licht. Door het gebruik van bamboe haal je zo de natuur meer in huis. Naast de uitstraling is bamboe ook nog eens een verantwoord natuurproduct. Door de technische specificaties zoals touchless dimmen zorgt ervoor dat de lamp in talloze situaties toepasbaar is.

De afmetingen zijn: 1800 mm x 45 mm x 28 mm.

Naast de uitstraling is het gebruik van bamboe ook nog eens verantwoord. Het groeit reuze snel, tot 1 meter per dag en neemt meer Co2 op dan tijdens de productie wordt uitgestoten. Is qua grondstof zoveel mooier dan hout en heeft daarnaast de bijzondere eigenschap dat de plant verder groeit, nadat je hem gekapt hebt. Nog iets moois? Het heeft ook de finesse en natuurlijke warme sfeer die hout biedt. Daarnaast draagt onze bamboe ook positief bij aan credits in de Leed & Breeam score.

Lighture (voorheen) Eerlijk Licht is opgericht door Ewart Bor en Gerard Flier, het is ontstaan omdat ze iets misten. Zij houden van buiten, de natuur en mooie strakke spullen. Gek genoeg lukte het niet om zo hun verlichting te kopen. Ze misten een natuurlijke uitstraling, het oog op vakmanschap, het gevoel voor finesse; gewoon zó dat je ziet dat er liefde in het ontwerp zit.

Daarom dachten zij: “dan maken we het maar zelf”. Daarmee is het allemaal gestart. Tijdens het ontwerpproces van hun eerste product zijn we in aanraking gekomen met bamboe. Dat was fataal; ze willen nu niet anders.

Wilt u een andere lengte een andere kleurtemperatuur of bijvoorbeeld draadloze (Casambi) aansturing neemt u dan contact op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Kleur:

Bruin, Caramel, Grijs, Naturel, Wit, Zwart

Afmetingen

H: 1800 cm x D: 4,5 cm x B: 2,8 cm (Voet 18 x 18 cm)

Lichtkleur:

2400, 2700, 3000

Kleur

Zie keuzemenu

Levertijd

1-2 weken

Soort lichtbron

LED 2400K – 3600lumen / Led 2700K & 3000K – 3960lumen

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Bamboe

Ontwerper

Ewart Bor en Gerard Flier

Schakelaar

Met dimmer

Type

Bar