Lighture

Lighture: vakmanschap en (Dutch) design

Toont alle 6 resultaten

Over Lighture

Lighture (voorheen Eerlijk Licht) is opgericht door Ewart Bor en Gerard Flier, het is ontstaan omdat ze iets misten. Zij houden van buiten, de natuur en mooie strakke spullen. Gek genoeg lukte het niet om zo hun verlichting te kopen. Ze misten een natuurlijke uitstraling, het oog op vakmanschap, het gevoel voor finesse; gewoon zó dat je ziet dat er liefde in het ontwerp zit.

Daarom dachten zij: “dan maken we het maar zelf” . Daarmee is het allemaal gestart. Tijdens het ontwerpproces van hun eerste product zijn we in aanraking gekomen met bamboe en marmer. Dat was fataal; ze willen nu niet anders.

Bamboe is qua grondstof zoveel mooier dan hout. Bamboe groeit enorm snel en heeft daarnaast de bijzondere eigenschap dat de plant verder groeit, nadat je hem gekapt hebt. Nog iets moois? Het heeft ook de finesse en natuurlijke warme sfeer die hout biedt. In marmer beleeft u een ongekende diepte, u blijft figuren en kleuren ontdekken als er even de tijd voor genomen word. Naast dat steen een hard product is, heeft het een ongekende zachte bewerking nodig, dit contrast kunt u beleven en ervaren in het bijzijn van de producten van Lighture.

Ottevangers Lichtdesign is erkend dealer van Lighture

Als erkend dealer van Lighture kunnen wij u alle modellen en uitvoeringen van dit merk leveren, ook het gewenste maatwerk van bijvoorbeeld de Bamboo Massive, Bambo Tube, Bamboo Stripes, Bal, Lighture Mármol Suspendido en Lighture Marmo Chiaro.

Lichtadvies Lighture

Wilt u advies over Lighture verlichting? Onze lichtadviseurs helpen u gaag verder met het juiste model of uitvoering.

Showroom met Lighture-producten

Kom langs voor persoonlijke service in onze showroom met diverse Lighture-modellen. Goed bereikbaar via de A28/A7, dichtbij de binnenstad van Groningen én gratis parkeren!