LOOM Design Arn

206,-
19570

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

De Loom Design Arn is zeer geschikt als buitenlamp met zijn IP65-bescherming, omdat hij stofdicht is en beschermd tegen waterstralen vanuit elke hoek.

Elegant vormgegeven, zwarte tuinlamp

Arn is een elegante en opvallende tuinlamp die het beste vertegenwoordigt van moderne en minimalistische buitenverlichting.

Deze tuinlamp is gemaakt van gegoten aluminium en heeft een mooie, kleine vorm die het eenvoudige en moderne ontwerp benadrukt. Het heeft een IP65-classificatie, wat een bewijs is van hoe goed het buiten presteert, ongeacht of het langs opritten, in de tuin of rond het terras wordt geplaatst.

Efficiënte, geïntegreerde LED-verlichting

Hoewel deze minimalistische lamp ongetwijfeld een blikvanger is in elk huis, zorgt ze ook buiten voor goed en voldoende licht. Hij is voorzien van een lens van kristalglas en een geïntegreerde LED-lichtbron aan de bovenkant die helder, naar beneden gericht licht produceert in een hoek van 100°.

De zwarte Arn is een functionele en elegante tuinlamp die past bij de meeste moderne woningen en omgevingen. Het is de belichaming van stijlvol design en efficiënte, sfeervolle verlichting.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Kleur

Corten, Zwart

Lichtbron

Ingebouwde 6W LED, 2700 K, 320 lm

Afmetingen

Hoogte: 70 cm, Breedte: 12,8 cm, Lengte: 7 cm

Materiaal

Zwart gegoten aluminium

Levertijd

1-2 weken