LOOM Design Odin

319,- 30305

Beschrijving

De Loom Design Odin is zeer geschikt als buitenlamp met zijn IP65-bescherming, omdat hij stofdicht is en beschermd tegen waterstralen vanuit elke hoek.

Zwarte tuinlamp in een moderne stijl

Voor moderne verlichting voor de tuin, oprit of andere buitenruimte die een statement maakt, is Odin zowel een spannende als indrukwekkende keuze.

Deze stijlvolle tuinlamp heeft een opvallende en ultramoderne uitstraling die iets extra’s zal brengen in ruimtes die waarde hechten aan efficiënte designverlichting. Bovendien betekent de IP65-classificatie van Odin dat het zeer geschikt is voor gebruik buitenshuis, omdat het gemakkelijk bestand is tegen harde wind en slecht weer. Odin bewijst dat het mogelijk is om functioneel te zijn zonder in te leveren op stijl.

De hoogste graad van design en verlichting

Odin straalt neerwaarts LED-licht uit vanachter helder, gehard glas in een hoek van 360° rondom de lamp. Dit garandeert niet alleen efficiënte buitenverlichting, maar zorgt ook voor een mooie afwisseling van licht en schaduw op de grond.

Odin is gemaakt van gegoten aluminium, wat het futuristische uiterlijk benadrukt. Deze moderne buitenlamp zorgt gegarandeerd voor een mooie stijl en uitstekende verlichting, of hij nu op de oprit, in de tuin of waar dan ook wordt geplaatst. Net zoals moderne verlichtingsoplossingen dat zouden moeten doen.

Kenmerken

De Odin heeft een hoogte van 90 cm en is zowel breed als lang 16 cm. Het is gemaakt van zwart gegoten aluminium en aluminium profielen. Voor de lichtbron bevindt zich helder veiligheidsglas, dat bijzonder schok- en slagvast is en ongevoelig voor temperatuurverschillen. De bolderarmatuur wordt bediend met een geïntegreerde LED die een kleurtemperatuur van 2.700 Kelvin extra warm wit heeft.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Kleur

Zwart

Lichtbron

Ingebouwde LED 2700 K, 22W 1900 lm

Afmetingen

Hoogte: 90 cm, Breedte: 16 cm, Lengte: 16 cm

Materiaal

Zwart gegoten aluminium en aluminium profielen

Levertijd

1-2 weken