Luceplan Costanza Vloerlamp (Telescopisch)

536,-
50920

Wanneer er één lamp is die zich moeiteloos voegt in elk interieur, dan is het wel de vloerlamp Costanza van Luceplan. Het licht vanuit dit armatuur is aangenaam wit en diffuus, mede gecreëerd door de prachtige kap. Door het steeltje dat aan de fitting is bevestigd bedient u een 4-stappen-regelaar om de lichtsterkte naar behoefte te regelen: van sfeerlicht, via leeslicht tot zoeklicht. De aluminium voet is uitschuifbaar zodat u de hoogte van de lamp flexibel kunt instellen.

Artikelnummer: LUP Costanza vloer (telescopisch) Categorieën: ,

Beschrijving

Wanneer er één lamp is die zich moeiteloos voegt in elk interieur, dan is het wel de vloerlamp Costanza van Luceplan. Het licht vanuit dit armatuur is aangenaam wit en diffuus, mede gecreëerd door de prachtige kap. Door het steeltje dat aan de fitting is bevestigd bedient u een 4-stappen-regelaar om de lichtsterkte naar behoefte te regelen: van sfeerlicht, via leeslicht tot zoeklicht. De aluminium voet is uitschuifbaar zodat u de hoogte van de lamp flexibel kunt instellen.

Luceplan | Ottevangers Lichtdesign

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Afmetingen

Diam. kap: 40 cm, H 120 – 160 cm

Kies uw gewenste frame:

Aluminium, Messing, Zwart

Kleur:

Comfort green, Concrete grey, Edgy pink, Liqourice black, Mistic white, Petroleum blue, primary red, Shaded stone, Smart yellow, Soft skin, Wit

Kleur

Zie keuzemenu

Levertijd

1 – 3 weken

Soort lichtbron

Led E27 max. 15W

Lichtbron meegeleverd

Nee

Materiaal

Aluminium, polycarbonaat

Ontwerper

Luceplan Costanza

Schakelaar

Met dimmer

Type

Costanza vloer (in hoogte verstelbaar)

Andere suggesties…