Luctra Linear Table Pro

€ 640,00 iDEAL-prijs € 608,00
Niet alleen licht, maar ook schoonheid heeft een positief effect op mensen. Wat u ervaart als schoonheid varieert van anderen. Net als de hoogtes e...

Niet alleen licht, maar ook schoonheid heeft een positief effect op mensen. Wat u ervaart als schoonheid varieert van anderen. Net als de hoogtes en laagtes van uw dagelijks ritme. De Radial Table Pro is het progressieve geometrisch  alternatief van het harmonieus design van de LINEAR-modellen van Luctra. De nauwkeurige afwerking van de armaturen zijn net zo betrouwbaar als de state-of-the-art technologie en het heilzame effect van licht.

De Lineair Table Pro dimt u door het paneel (2700K-6500K) die op het armatuur bevestigd is of met de VITACORE® APP die beschikbaar is voor Android en iOS. In de app kunt u door middel van 5 vragen een 24-uurs lichtcurve instellen zodat de lamp zich aan uw wensen aanpast.

Met twee geïntegreerde USB-aansluitingen kunt u smartphones en tablets rechtstreeks vanaf de lamp opladen. Hierdoor hoeft u niet te zoeken naar alternatieve stroomaansluitingen en kunt u alles op uw werkplek in het oog houden.

LUCTRA-lampen zijn voorzien van zelfborgende gewrichten die speciaal zijn ontwikkeld. De lamp kan in elke gewenste positie worden verplaatst en blijft dan stevig staan totdat u hem weer verplaatst. De gewrichten kunnen tot 50.000 scharnierbewegingen weerstaan zonder bijstelling.Merk
Luctra by Durable
Type
Linear Table Pro
Ontwerper
yellow design, Prof. Günter Horntrich
Kleur:
Zie keuzemenu
Materiaal
Aluminium, Zink, Voet in Staal, Glas, Acrylglas
Afmetingen
Hoogte: 30 cm - 90 cm | Diameter voet: 27 cm
Lichtbron
Led 10,5W | 2700 - 6500lm | 900lm (1000lx op 75cm)
Lichtbron meegeleverd?
Ja
Schakelaar
Met dimmer
Levertijd
2 tot 3 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Luctra Linear Table Pro
Sterren