Luctra Radial Floor

€ 877,00 iDEAL-prijs € 833,15
LUCTRA® Floor kan worden gebruikt voor directe en indirecte verlichting en is verkrijgbaar in twee opvallende designs. Twee geïntegreerde USB-aa...

LUCTRA® Floor kan worden gebruikt voor directe en indirecte verlichting en is verkrijgbaar in twee opvallende designs.

Twee geïntegreerde USB-aansluitingen maken het opladen van smartphones en tablet-pc's direct op de lamp mogelijk. Dit maakt het zoeken naar alternatieve stroomaansluitingen overbodig en u kunt alles op uw werkplek in het oog houden.

LUCTRA® light kan intuïtief worden aangepast aan uw individuele behoeften. Met de app wordt de lamp een flexibele verlichtingsoptie. Op basis van 5 simpele vragen over uw dagelijkse werkgewoonten berekent de app uw persoonlijke lichtcurve, die via Bluetooth naar de lamp wordt gestuurd.

De intensiteit en kleur van het licht worden automatisch geregeld. Iedereen heeft zijn eigen circadiane ritmes die voornamelijk worden beheerst door natuurlijk daglicht.

De afwezigheid van natuurlijk licht kan deze dagelijkse cyclus verstoren, maar LUCTRA® kan helpen dit tekort te verhelpen door het natuurlijke verloop van daglicht te simuleren en te zorgen voor een uitgebalanceerd dag-en-nachtritme. 
Voor dit doel is de lamp uitgerust met twee warm witte en twee koud witte LED's, die nagenoeg perfecte imitaties van koud wit ochtendlicht en warm witte zonsondergangen bieden.

 

Merk
Luctra by Durable
Type
Linear Radial Floor
Ontwerper
yellow design, Prof. Günter Horntrich
Kleur:
Zie keuzemenu
Materiaal
Aluminium, Zink, Voet in Staal, Glas, Acrylglas
Afmetingen
Hoogte: 120 - 190 cm | Voet: 38cm
Lichtbron
Led 10,5W | 2700 - 6500lm | 900lm (1000lx op 110cm)
Lichtbron meegeleverd?
Ja
Schakelaar
Met dimmer
Levertijd
2 tot 3 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Luctra Radial Floor
Sterren