Luctra Radial Floor

877,-
83315

LUCTRA® Floor kan worden gebruikt voor directe en indirecte verlichting en is verkrijgbaar in twee opvallende designs.
Twee geïntegreerde USB-aansluitingen maken het opladen van smartphones en tablet-pc’s direct op de lamp mogelijk. Dit maakt het zoeken naar alternatieve stroomaansluitingen overbodig en u kunt alles op uw werkplek in het oog houden.LUCTRA® light kan intuïtief worden aangepast aan uw individuele behoeften. Met de app wordt de lamp een flexibele verlichtingsoptie. Op basis van 5 simpele vragen over uw dagelijkse werkgewoonten berekent de app uw persoonlijke lichtcurve, die via Bluetooth naar de lamp wordt gestuurd.
De intensiteit en kleur van het licht worden automatisch geregeld. Iedereen heeft zijn eigen circadiane ritmes die voornamelijk worden beheerst door natuurlijk daglicht.De afwezigheid van natuurlijk licht kan deze dagelijkse cyclus verstoren, maar LUCTRA® kan helpen dit tekort te verhelpen door het natuurlijke verloop van daglicht te simuleren en te zorgen voor een uitgebalanceerd dag-en-nachtritme. Voor dit doel is de lamp uitgerust met twee warm witte en twee koud witte LED’s, die nagenoeg perfecte imitaties van koud wit ochtendlicht en warm witte zonsondergangen bieden.

Artikelnummer: DUR3 Categorieën: ,

Beschrijving

LUCTRA® Floor kan worden gebruikt voor directe en indirecte verlichting en is verkrijgbaar in twee opvallende designs.

Twee geïntegreerde USB-aansluitingen maken het opladen van smartphones en tablet-pc’s direct op de lamp mogelijk. Dit maakt het zoeken naar alternatieve stroomaansluitingen overbodig en u kunt alles op uw werkplek in het oog houden.

LUCTRA® light kan intuïtief worden aangepast aan uw individuele behoeften. Met de app wordt de lamp een flexibele verlichtingsoptie. Op basis van 5 simpele vragen over uw dagelijkse werkgewoonten berekent de app uw persoonlijke lichtcurve, die via Bluetooth naar de lamp wordt gestuurd.

De intensiteit en kleur van het licht worden automatisch geregeld. Iedereen heeft zijn eigen circadiane ritmes die voornamelijk worden beheerst door natuurlijk daglicht.

De afwezigheid van natuurlijk licht kan deze dagelijkse cyclus verstoren, maar LUCTRA® kan helpen dit tekort te verhelpen door het natuurlijke verloop van daglicht te simuleren en te zorgen voor een uitgebalanceerd dag-en-nachtritme.
Voor dit doel is de lamp uitgerust met twee warm witte en twee koud witte LED’s, die nagenoeg perfecte imitaties van koud wit ochtendlicht en warm witte zonsondergangen bieden.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Afmetingen

Hoogte: 120 – 190 cm, Voet: 38cm

Kleur

Aluminium, Wit, Zwart

Kleur

Zie keuzemenu

Levertijd

2 tot 3 weken

Soort lichtbron

Led 10,5W, 2700 – 6500lm, 900lm (1000lx op 110cm)

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Aluminium, Zink, Voet in Staal, Glas, Acrylglas

Ontwerper

yellow design, Prof. Günter Horntrich

Schakelaar

Met dimmer

Type

Linear Radial Floor

Andere suggesties…