Moooi Pallana Light

3494,-

Krijg nu 5% korting. Betaal 3.31930 als u met iDeal betaalt! Uw korting wordt bij het afrekenen verwerkt.
5% korting wanneer u betaalt met iDeal!
Gratis verzending binnen Nederland
Erkend Moooi-dealer
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

De Moooi Pallana Light hanglamp is geïnspireerd door vreugde en speelsheid en gemaakt om je dagelijkse flow te ondersteunen!  Het is ene ontwerp van het befaamde IDEO voor het even beruchte Moooi! Pallana is niet alleen visueel verbluffend, maar ook praktisch en veelzijdig. Het ondersteunt de stroom van activiteiten en stemmingen de je gedurende de dag kunt hebben , waardoor het perfect is voor elke gelegenheid. Laat de cirkelvormige lichten ronddraaien om u te helpen tijdens het werken, ontbijten of vrienden ontvangen tijdens een etentje. Wat de gelegenheid ook is, Pallana is er klaar voor.

Onverwachte afwerkingen: Staal en gebreide stof!

Bij het ontwerpen van Pallana stelde IDEO zich eenvoudige, zelfs basisvormen voor, mechanisch verbonden maar nauwelijks aanrakend. Ze gebruikten een combinatie van mat staal en gebreide stof om de vormen zachter te maken. De onverwachte afwerkingen voegen een uniek vleugje elegantie toe aan het algehele ontwerp en onderscheiden Pallana van traditionele afwerkingskeuzes.

Functie en plezier

De Pallana Light is een elegante en speelse verlichtingsarmatuur van het wereldwijde designbedrijf IDEO. Hoewel de naam doet vermoeden dat de inspiratie uit de entertainmentindustrie kwam, waren het de functionaliteit en scherpe techniek die de ontwerpers van het wereldwijde ontwerpbedrijf IDEO aanspoorden om deze hangende bureaulamp te creëren. Uiteindelijk is Pallana beide. De perfecte combinatie tussen functie en plezier—praktisch speels!

 

Flexibel

Elke lichtbron is afzonderlijk te bewegen!

Versies

De Pallana Light is verkrijgbaar in Pebble (licht) en Slate (donker)

IDEO

IDEO is een wereldwijd ontwerpbedrijf dat gespecialiseerd is in product-, digitaal- en serviceontwerp. IDEO, opgericht in 1991, is invloedrijk en heeft kantoren over de hele wereld met een klantenbestand van innovatieve bedrijven. De benadering van IDEO is mensgericht en richt zich op de behoeften en wensen van eindgebruikers. Hun ontwerpproces omvat brainstormen, prototyping en testen. IDEO heeft prijzen gewonnen voor hun ontwerpwerk en is vermeld in publicaties zoals Fast Company, Forbes en The New York Times.

 

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Materiaal

Metalen buis met gebreide stoffen hoes, gepoedercoate aluminium ringen en plastic diffusors

Afmetingen

Lengte: 151,5 cm, Hoogtearmaturen: 48,5 cm, Kabellengte: 2,5 meter

Lichtbron

LED 58W, 120-250V, 3000K, 3800 Lumen, CRI93, Energieklasse G

Dimbaar

Ja

Lichtrichting

Alle richtingen die je wilt!

Kleur snoer

Transparant met vertinde kernen

Uitvoeringen

Pebble (licht), Slate (donker)

Levertijd

Vanaf eind mei