Moooi

Moooi, opgericht in 2001 door de ontwerpers Marcel Wanders en Casper Vissers, staat synoniem voor uniek design, artistieke flair en uitzonderlijke kwaliteit. Het Nederlandse merk heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een internationaal erkend symbool van avant-garde en luxe in de interieurwereld. U vindt het merk Moooi bij Ottevangers Lichtdesign.

Resultaat 1–24 van de 39 resultaten wordt getoond

Geschiedenis van Moooi

De naam “Moooi” is afgeleid van het Nederlandse woord voor mooi, met een extra 'o' die staat voor een extra dimensie van schoonheid en diversiteit. Het merk begon als een bescheiden onderneming, maar groeide snel dankzij de visionaire ontwerpen van Marcel Wanders en de scherpe zakelijke geest van Casper Vissers. Sinds de oprichting heeft Moooi samengewerkt met tal van internationale ontwerpers, die allemaal hebben bijgedragen aan de diverse en verrassende collectie van het merk.

De magnifieke collectie van het merk

Moooi biedt een breed scala aan producten die de diversiteit en kwaliteit weergeven. Hieronder lichten we enkele iconische producten uit en de diverse soorten die met aandacht worden gedesigned en ontwikkeld.

Moooi lamp

Moooi’s lampen collectie combineert kunstzinnige ontwerpen met functionele verlichting. Enkele van de meest opvallende stukken zijn:

De lampen van het merk zijn allen uniek, maar zijn goed te herkennen aan de excentrieke uitstraling. Daarbij is het materiaalgebruik bijzonder, waardoor iedere kenner van het merk direct weet dat dit de producten van Moooi zijn.

Moooi meubels van kwaliteit

De meubelcollectie van Moooi omvat een breed scala aan unieke zitmeubelen tot tafels en kasten, allemaal ontworpen met dezelfde aandacht voor detail en innovatie.

Met de meubels van Moooi kunt u iedere ruimte laten stralen. Door de unieke vormen, afwerkingen en details zal het altijd een eyecatcher in de ruimte zijn.

Accessoires

Moooi's accessoires zijn ontworpen om elke ruimte te verfraaien en een vleugje luxe toe te voegen. Ze variëren van kunstwerken tot functionele objecten met een unieke twist.

Textiel

Tot slot de textielcollectie van Moooi. Deze omvat prachtige tapijten en kussens, die zijn ontworpen om comfort en stijl toe te voegen aan elke woonruimte.

Wat maakt Moooi uniek?

Moooi onderscheidt zich door zijn innovatieve benadering van design, waarbij elk product een kunstwerk op zich is dat functionaliteit en esthetiek op unieke wijze combineert. Het merk werkt samen met een breed scala aan getalenteerde ontwerpers, wat zorgt voor een diverse en altijd verrassende collectie. Elk stuk wordt vervaardigd met de hoogste kwaliteitsmaterialen, wat duurzaamheid en luxe garandeert.

Moooi gaat verder dan traditioneel design door artistieke elementen te integreren, waardoor elk product een verhaal vertelt en een emotionele impact heeft. Bovendien streeft het merk ernaar om duurzame productieprocessen te implementeren, wat bijdraagt aan hun verantwoordelijkheid richting het milieu.

Moooi collectie ontdekken bij Ottevangers LIchtdesign

Moooi is niet zomaar een designmerk; het is een beweging die de grenzen van interieurontwerp verlegt. Met een rijke geschiedenis, een gevarieerd productaanbod en unieke verkoopargumenten blijft Moooi de interieurwereld inspireren en transformeren. Of het nu gaat om verbluffende verlichting, artistieke meubels of luxe accessoires, Moooi brengt altijd een extra dimensie van schoonheid in elk interieur.