Ottevangers Lichtdesign - Uw designverlichting specialist

Occhio Luna, een waanzinnig mooie lamp

We zijn fan van dit topmerk: Occhio … Ons  hart begon dan ook sneller te kloppen toen we hoorden dat wij tijdens de Milaan designweek in de prachige Villa Necchi Campiglio een waanzinnig mooie nieuwe collectie mochten ervaren. De Luna, en er was geen woord van gelogen, pracht en een nieuwe maatstaf voor de designwereld.

”Luna komt uit een andere wereld. De klassieke vorm in combinatie met de stijlvolle oppervlakken, de magische lichteffecten en de speelse toepassingsmogelijkheden brengen mensen meteen in extase”

Axel Meisse – ontwerper

De Occhio Luna-collectie in het kort ...

De Luna-collectie is gebaseerd op een prachtige glazen bol, met daarin een state-of-the-art verlichtingsbron die als een maan in de bol zweeft. 

De Luna is verkrijgbaar als

  • wandlamp (2 versies),
  • plafondlamp
  • tafellamp (2 versies)
  • hanglampen

3 verschillende groottes

Afgezien van de tafellamp en de Parete zijn alle uitvoeringen verkrijgbaar in 3 verschillende groottes, 12,5 cm, 16 en 20 cm.

De kracht van deze collectie is dan ook weer om prachtige composities te maken uit deze verschillende groottes. Hierbij helpen wij u graag verder in onze eigen Occhio-studio.

Voor de kleuruitvoeringen heeft Occhio gekozen voor Dark Chrome en Phantom, zo speelt men in op de laatste interieurtrends.

 

Occhio Luna Scura up wandlamp - Ottevangers Lichtdesign (2)

State-of-the-art-technologie: Fireball

Occhio Luna Scura up wandlamp - Ottevangers Lichtdesign (2)

Midden in de prachtige glazen bol zweeft de lichtbron, een nieuwe gepatenteerde vinding van Occhio; Fireball. Deze creëert zacht, gericht licht – krachtig en tegelijkertijd niet-verblindend en tilt de verlichtingservaring naar een geheel nieuw niveau.

Luna creëert unieke lichtsferen die je bedient met een handgevaar of de Occhio air-app. Van de standaardzaken als aan of uit of dimmen maar ook om de kleurtemperatuur te wijzigen.

Van sfeervol warm tot opwindend koel, de Luna-lampen kunnen verschillende, indrukwekkende lichtstemmingen creëren.

Een greep uit de nieuwe Luna-collectie

U wilt een Occhio Luna lamp? Wij helpen u graag verder!

Bij Ottevangers Lichtdesign kunt u uw eigen Occhio-Luna samenstellen. Wij hebben in onze showroom een groot deel van alle Occhio-collecties en de Luna zal daar niet ontbreken. U kunt hier uw eigen Luna-lamp samenstellen met onze lichtadviseurs, allen door Occhio-getrainde experts. Hierbij kunt u uit de verschillende uitvoeringen kiezen, het materiaal uitzoeken en andere functionaliteiten bepalen. U bent van harte welkom in onze showroom! Goed bereikbaar via de A28/A7, dichtbij de binnenstad én gratis parkeren voor de deur!