Occhio Luna Basso Sogno

1.464,-1.504,-

Kopen bij de Occhio-expert
Door Occhio opgeleide lichtadviseurs
5% korting en gratis verzending
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,

Beschrijving

De Luna Sogno is een tafellamp uit de waanzinnig mooie nieuwe Occhio-serie Luna. Deze bestaat uit wand-, plafond-, tafel- en hanglampen.

Kleuren

De Luna Sogno is verkrijgbaar in

  • Dark Chrome
  • Phantom

Lichtwerking

Deze tafellamp biedt indirecte (diffuus) sfeervolle verlichting via de “Fireball” in de glazen bol.

Omschrijving

Luna – op het eerste gezicht lijkt hij misschien net zo sensueel en mysterieus als de maan, maar als je beter kijkt, blijkt dit een meesterwerk op het gebied van lichttechnologie te zijn. Deze synthese van klassieke vormen, nieuwe stijlvolle afwerkingen, verrassende lichteffecten en state-of-the-art technologie is ongeëvenaard. De glazen armaturenserie Luna opent volledig nieuwe toepassingsmogelijkheden en inspireert nu al de designwereld.

Glinsterend van sensualiteit en mysterie transformeert Luna een ruimte in een plek van schoonheid en licht. De revolutionaire Occhio ‘vuurbal’-lichtbron zweeft bijna magisch, als een hemellichaam, in de gedeeltelijk gespiegelde glazen bol, waardoor een zacht, gericht licht ontstaat dat tegelijkertijd krachtig en verblindingsvrij is. Luna combineert klassiek design met innovatieve technologie van Occhio en tilt de lichtervaring naar een geheel nieuw niveau.

Zet uw lichtbeleving naar uw eigen hand

Luna creëert unieke lichtsferen die op elk moment kunnen worden gewijzigd. Een intuïtief gebaar of de Occhio air-app is alles wat nodig is om Luna aan en uit te zetten, het licht te dimmen of de kleurtemperatuur te wijzigen. Van uitnodigend warm licht tot stimulerend koel licht: de armaturen kunnen veel verschillende, indrukwekkende lichtsferen creëren.

Luna combineert klassiek en modern in een fascinerende look
Metaal lijkt over glas te gieten. Metaal wordt glas, glas wordt metaal. Met de nieuwe hoogglansafwerkingen in donker chroom en fantoom weerspiegelt Luna de trends op het gebied van interieurdesign.

Ottevangers Lichtdesign is dé Occhio-expert

Ottevangers Lichtdesign is sinds jaar en dag erkend leverancier van het topmerk Occhio. Onze lichtadviseurs zijn gecertificeerd in het werken met alle producten van dit Duitse topmerk.  In onze eigen Occhio Studio stellen wij samen met u uw lampen of lichtplan samen. Maak nu een afspraak voor een lichtadvies voor Occhio via info@ottevangers.nl of 050 312 84 43.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Kleur:

Dark Chrome, Phantom

Lichtbron:

Versie "color tune" LED: 9 Watt (stand-by 0,5W), 2700–4000K high color, CRI 95

Afmetingen lamp:

Bol: 16 cm breed (14,6 cm hoog), Houder: 21,3 cm hoog, Basis 18 cm breed en 1,35 cm hoog .

Bediening:

Occhio Air (Afstandbediening optioneel verkrijgbaar)

Materialen:

Aluminium, Glas, PVD gecoated

Levertijd:

2-3 weken

Type:

Sogno (tafellamp)