Luna

Luna is een waanzinnig mooie nieuwe Occhio-serie die uit wand-, plafond-, tafel- en hanglampen bestaat.

Toont alle 12 resultaten

Het meesterwerk Occhio Luna sensueel en mysterieus

Luna door Occhio – op het eerste gezicht lijkt hij misschien net zo sensueel en mysterieus als de maan, maar als je beter kijkt, blijkt dit een meesterwerk op het gebied van lichttechnologie te zijn. Deze synthese van klassieke vormen, nieuwe stijlvolle afwerkingen, verrassende lichteffecten en state-of-the-art technologie is ongeëvenaard. De glazen armaturenserie Luna opent volledig nieuwe toepassingsmogelijkheden en inspireert nu al de designwereld.

Glinsterend van sensualiteit en mysterie transformeert Luna een ruimte in een plek van schoonheid en licht. De revolutionaire Occhio 'vuurbal'-lichtbron zweeft bijna magisch, als een hemellichaam, in de gedeeltelijk gespiegelde glazen bol, waardoor een zacht, gericht licht ontstaat dat tegelijkertijd krachtig en verblindingsvrij is. Luna combineert klassiek design met innovatieve technologie van Occhio en tilt de lichtervaring naar een geheel nieuw niveau.

Axel Meisse – Occhio

Zet uw lichtbeleving naar uw eigen hand

In de serie Luna wordt voor het eerst gebruik gemaakt van de door Occhio gepatenteerde lichtbron ‘Fireball’: de ‘Fireball’ aan de binnenkant van de spiegelende glazen bol creëert een aangenaam zacht, niet-verblindend maar toch gericht licht. Daarbij ontstaat een bijna magisch effect. Als het licht wordt ingeschakeld, verschijnt ‘Fireball’ zoals een maan en lijkt deze te zweven.

Luna creëert unieke lichtsferen die op elk moment kunnen worden gewijzigd. Een intuïtief gebaar of de Occhio air-app is alles wat nodig is om Luna aan en uit te zetten, het licht te dimmen of de kleurtemperatuur te wijzigen. Van uitnodigend warm licht tot stimulerend koel licht: de armaturen kunnen veel verschillende, indrukwekkende lichtsferen creëren.

Luna combineert klassiek en modern in een fascinerende look
Metaal lijkt over glas te gieten. Metaal wordt glas, glas wordt metaal. Met de nieuwe hoogglansafwerkingen in donker chroom en fantoom weerspiegelt Luna de trends op het gebied van interieurdesign.