Occhio Mito Raggio Lusso

8.449,-8.683,-

Occhio Mito Raggio vloerlamp

Artikelnummer: AXM13-1-1 Categorieën: , , ,

Beschrijving

De vloerlamp Occhio Mito Raggio (ofwel ‘de mythe’) is de perfecte symbiose van design, innovatie en licht van de hoogste kwaliteit. De kenmerken zijn sferisch, mythisch en esthetisch, Occhio vervaardigt elke Mitonaar eigen zeggen zo uitgebreid als een juweel. De Lusso-serie is de overtreffende trap hierin, prachtige materialen en hoogwaardige afwerking met leer (zwart, grijs en bruin) en marmer (groen  ‘Verde Guatamala’ , bruin  ‘Maronne Emperador’-en zwart ‘Nero Marquinho’).

Deze versie van de Occhio Mito kent de zogenaamde brede lichtstraal waarmee deze ideaal is boven bijvoorbeeld een tafel. Wilt u een geconcentreerd lichteffect dan kunt u contact met ons opnemen.

De hele Occhio-collectie kan worden bediend via de op Bluetooth bestuurbare lichtregeling Occhio air. Met behulp van de Occhio-app (welke standaard bij deze lamp geïntegreerd is) of de Occhio-controller bedient u alle armaturen met een simpele aanraking. Of je nu de lichten wilt aanzetten, dimmen, faden of hele lichtscènes of groepen wilt creëren. Occhio air maakt van interactie met licht een speels plezier.

Axel Meise is een grootheid op het gebied van designverlichting. In zijn werk als lichtontwerper bedenkt hij het idee van een uitgebreid “verlichting tool”. Begin jaren’80 stort hij zich op een modulair verlichtingssysteem: Occhio, het resultaat van 25 jaar lichtinnovatie. Zowel de decoratieve lampen als de modulaire systemen van Occhio zijn verkrijgbaar bij Ottevangers Lichtdesign. Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Occhio. We kunnen dan ook alle armaturen, kleuren en opties aan u leveren. Heeft u vragen over Occhio, neem dan direct contact met ons op of mail ons.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Afmetingen

Armatuur: diameter 60 cm – Base: diameter 60 cm – Hoogte: 205,2 cm

Uitvoering ring

Black phantom, Phantom, Rosé goud

Uitvoering body (leer)

Grijs, Zwart, Bruin

Uitvoering voet (marmer)

Zwart (nero marquinha), Groen (verde guatemala), Bruin (marrone emperador)

Levertijd

Leverbaar vanaf januari 2019

Soort lichtbron

Vaste ledmodule 40W, CRI 95 (kleurweergave), kleurtemperatuur 2700-4000 kelvin (is instelbaar) Boven en onder afzonderlijk dimbaar!

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Aluminium, staal, leer, marmer

Ontwerper

Axel Meise

Type

Mito largo

Dimmer

Ja, dimmer geïntegreerd, Bluetooth en Touchless Control

Andere suggesties…