Occhio Mito Raggio

Occhio Mito Raggio  - Ottevangers LichtdesignOcchio Mito Raggio  - Ottevangers Lichtdesign

Vanaf 4.555,-
Vanaf 4.32725

Adviesprijs: 4.555,00

Wissen

Occhio Mito Raggio vloerlamp

Artikelnummer: AXM13-1 Categorieën: , ,

Beschrijving

De vloerlamp Occhio Mito Raggio (ofwel ‘de mythe’) is de perfecte symbiose van design, innovatie en licht van de hoogste kwaliteit. De kenmerken zijn sferisch, mythisch en esthetisch, Occhio vervaardigt elke Mitonaar eigen zeggen zo uitgebreid als een juweel. Deze versie van de Occhio Mito kent de zogenaamde brede lichtstraal waarmee deze ideaal is boven bijvoorbeeld een tafel. Wilt u een geconcentreerd lichteffect dan kunt u contact met ons opnemen. Axel Meise is een grootheid op het gebied van designverlichting. In zijn werk als lichtontwerper bedenkt hij het idee van een uitgebreid “verlichting tool”. Begin jaren’80 stort hij zich op een modulair verlichtingssysteem: Occhio, het resultaat van 25 jaar lichtinnovatie. Zowel de decoratieve lampen als de modulaire systemen van Occhio zijn verkrijgbaar bij Ottevangers Lichtdesign. Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Occhio. We kunnen dan ook alle armaturen, kleuren en opties aan u leveren. Heeft u vragen over Occhio, neem dan direct contact met ons op of mail ons.

  • Fysieke showroom
  • Gratis verzending in Nederland
  • Grote collectie

Specificaties

Body- en armatuurkleur:

Wit / Mat goud, Wit / Wit, Zwart / Brons, Zwart / Mat goud, Zwart / Mat zilver, Zwart / Phantom, Zwart / Rose goud, Zwart / Zwart, Zwart / Zwart phantom

Afmetingen

Armatuur: diameter 60 cm – Base: diameter 60 cm – Hoogte: 205,2 cm

Kleur

Coloured

Levertijd

Leverbaar vanaf januari 2019

Soort lichtbron

Vaste ledmodule 40W, CRI 95 (kleurweergave), kleurtemperatuur 2700-4000 kelvin (is instelbaar) Boven en onder afzonderlijk dimbaar!

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Aluminium, staal, kunststof en siliconen

Ontwerper

Axel Meise

Schakelaar

Met dimmer

Type

Mito largo

Andere suggesties…