Occhio Mito Sfera corda 40

€ 1.535,00 iDEAL-prijs € 1.458,25
SKU
Occhio Mito Sfera corda 40
De Occhio Mito sfera corda 40 is zowel een spiegel als een lamp. Deze spiegelarmatuur met geïntegreerd spiegeloppervlak biedt verblindingsvrij...

De Occhio Mito sfera corda 40 is zowel een spiegel als een lamp. Deze spiegelarmatuur met geïntegreerd spiegeloppervlak biedt verblindingsvrij en individueel instelbaar licht. Het licht kan worden in- en uitgeschakeld, gedimd en de kleurtemperatuur kan worden gewijzigd door middel van gebaren. De kwaliteit van het licht komt zo dicht mogelijk bij daglicht en reproduceert kleuren zo diep en genuanceerd als in de natuur.

De serie Occhio Mito (oftewel de mythe) is de perfecte symbiose van design, innovatie en licht van de hoogste kwaliteit. De kenmerken zijn sferisch, mythisch en esthetisch, Occhio vervaardigt elke Mito naar eigen zeggen zo uitgebreid als een juweel.  

Axel Meise is een grootheid op het gebied van designverlichting. In zijn werk als lichtontwerper bedenkt hij het idee van een uitgebreid "verlichting tool". Begin jaren'80 stort hij zich op een modulair verlichtingssysteem: Occhio, het resultaat van 25 jaar lichtinnovatie. Zowel de decoratieve lampen als de modulaire systemen van Occhio zijn verkrijgbaar bij Ottevangers Lichtdesign. Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Occhio. We kunnen dan ook alle armaturen, kleuren en opties van de Occhio Mito aan u leveren. Heeft u vragen over Occhio Mito, neem dan direct contact met ons op of mail ons.

Merk
Occhio
Type
Mito Sfera corda 40 spiegel/lamp
Ontwerper
Axel Meise
Kleur:
Zie keuzemenu
Materiaal
Gelakt of PVD-gecoat aluminium, optische siliconen, spiegelglas
Afmetingen
Diameter 40 cm | Diepte 3 cm
Lichtbron
20 W high color | CRI Ra 95 | 2700–4000 K | Energieklasse A+
Lichtbron meegeleverd?
Nee
Schakelaar
Aan-/uitschakelaar op armatuur
Levertijd
1-2 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Occhio Mito Sfera corda 40
Sterren