Occhio Mito Soffitto 60

€ 1.708,00 iDEAL-prijs € 1.622,60
SKU
Occhio Mito Soffitto 60
De plafondlamp Occhio Mito Soffitto 60 (oftewel de mythe) is de perfecte symbiose van design, innovatie en licht van de hoogste kwaliteit. De kenm...

De plafondlamp Occhio Mito Soffitto 60 (oftewel de mythe) is de perfecte symbiose van design, innovatie en licht van de hoogste kwaliteit. De kenmerken zijn sferisch, mythisch en esthetisch, Occhio vervaardigt elke Mito naar eigen zeggen zo uitgebreid als een juweel. Deze versie van de Occhio Mito kent de zogenaamde brede lichtstraal waarmee deze ideaal is boven bijvoorbeeld een tafel. Wilt u een geconcentreerd lichteffect dan kunt u contact met ons opnemen.

Axel Meise is een grootheid op het gebied van designverlichting. In zijn werk als lichtontwerper bedenkt hij het idee van een uitgebreid "verlichting tool". Begin jaren'80 stort hij zich op een modulair verlichtingssysteem: Occhio, het resultaat van 25 jaar lichtinnovatie. Zowel de decoratieve lampen als de modulaire systemen van Occhio zijn verkrijgbaar bij Ottevangers Lichtdesign. Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Occhio. We kunnen dan ook alle armaturen, kleuren en opties aan u leveren. Heeft u vragen over Occhio, neem dan direct contact met ons op of mail ons.

Merk
Occhio
Type
Mito Soffitto 60
Ontwerper
Axel Meisse
Kleur:
Divers
Materiaal
Aluminium, staal, kunststof en siliconen
Afmetingen
Diameter ø: 60 cm x hoogte 3 cm
Lichtbron
Vaste ledmodule 40W, CRI 95 (kleurweergave), kleurtemperatuur 2700-4000 kelvin (is instelbaar)
Lichtbron meegeleverd?
Ja
Schakelaar
Zonder schakelaar
Levertijd
2-3 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Occhio Mito Soffitto 60
Sterren