Occhio Mito Sospeso 40

€ 2.034,00 iDEAL-prijs € 1.932,30
De hanglamp Occhio Mito (oftewel de mythe) is de perfecte symbiose van design, innovatie en licht van de hoogste kwaliteit. De kenmerken zijn sferi...

De hanglamp Occhio Mito (oftewel de mythe) is de perfecte symbiose van design, innovatie en licht van de hoogste kwaliteit. De kenmerken zijn sferisch, mythisch en esthetisch, Occhio vervaardigt elke Mitonaar eigen zeggen zo uitgebreid als een juweel. Deze versie van de Occhio Mito kent de zogenaamde brede lichtstraal waarmee deze ideaal is boven bijvoorbeeld een tafel. Wilt u een geconcentreerd lichteffect dan kunt u contact met ons opnemen. Axel Meise is een grootheid op het gebied van designverlichting. In zijn werk als lichtontwerper bedenkt hij het idee van een uitgebreid "verlichting tool". Begin jaren'80 stort hij zich op een modulair verlichtingssysteem: Occhio, het resultaat van 25 jaar lichtinnovatie. Zowel de decoratieve lampen als de modulaire systemen van Occhio zijn verkrijgbaar bij Ottevangers Lichtdesign. Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Occhio. We kunnen dan ook alle armaturen, kleuren en opties aan u leveren. Heeft u vragen over Occhio, neem dan direct contact met ons op of mail ons.

Merk
Occhio
Type
Mito sospeso 40
Ontwerper
Axel Meise
Kleur:
Gekleurd (divers)
Materiaal
Aluminium, staal, kunststof en siliconen
Afmetingen
Armatuur: diameter 40 cm x hoogte 5,2 cm - Plafondplaat: diameter 38 cm x hoogte 3,95 cm - Kabellengte: maximaal 350 cm lang (tevens variabel mogelijk)
Lichtbron
Vaste ledmodule 40W, CRI 95 (kleurweergave), kleurtemperatuur 2700-4000 kelvin (is instelbaar) Boven en onder afzonderlijk dimbaar!
Lichtbron meegeleverd?
Ja
Schakelaar
Zonder schakelaar
Levertijd
2 tot 3 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Occhio Mito Sospeso 40
Sterren