Occhio Mito Sospeso 40 Lusso

3.487,-3.945,-

Occhio Mito Raggio vloerlamp


Artikelnummer: AXM13-1-1-1 Categorieën: , , ,

Beschrijving

De hanglamp Occhio Mito Sospeso 40  (oftewel de mythe) is de perfecte symbiose van design, innovatie en licht van de hoogste kwaliteit. De kenmerken zijn sferisch, mythisch en esthetisch, Occhio vervaardigt elke Mito naar eigen zeggen zo uitgebreid als een juweel. De Lusso-serie is de overtreffende trap hierin, prachtige materialen en hoogwaardige afwerking met leer (zwart, grijs, wit en bruin).

U stelt de lamp zelf samenstellen, u kunt  zich ook laten inspireren door de geopperde Occhio-stijlen:

  • Scuro ( Black phantom – zwart Adcot leer)
  • Caldo ( Black phantom – bruin Ascot leer)
  • Vivo (Phantom – grijs Ascot leer)
  • Intenso (Rosé goud – grijs Ascot leer)
  • Oro (Rosé goud – grijs Ascot leer)
  • Puro (volledig wit)

Deze versie van de Occhio Mito kent de zogenaamde brede lichtstraal waarmee deze ideaal is boven bijvoorbeeld een tafel. Wilt u een geconcentreerd lichteffect dan kunt u contact met ons opnemen. Axel Meise is een grootheid op het gebied van designverlichting. In zijn werk als lichtontwerper bedenkt hij het idee van een uitgebreid “verlichting tool”. Begin jaren’80 stort hij zich op een modulair verlichtingssysteem: Occhio, het resultaat van 25 jaar lichtinnovatie. Zowel de decoratieve lampen als de modulaire systemen van Occhio zijn verkrijgbaar bij Ottevangers Lichtdesign. Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Occhio. We kunnen dan ook alle armaturen, kleuren en opties aan u leveren. Heeft u vragen over Occhio, neem dan direct contact met ons op of mail ons.

 

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Type

Mito largo

Ontwerper

Axel Meisse

Afmetingen

Armatuur: diameter 40 cm x hoogte 5,2 cm – Plafondplaat: diameter 38 cm x hoogte 3,95 cm – Kabellengte: 50-200 cm

Materiaal

Aluminium, staal, leer

Soort lichtbron

Vaste ledmodule 40W, CRI 95 (kleurweergave), kleurtemperatuur 2700-4000 kelvin (is instelbaar) Boven en onder afzonderlijk dimbaar!

Levertijd

2-3 weken

Lichtbron meegeleverd

Ja

Uitvoering

Puro: (plaat: wit (leer) / ring: mat wit, Oro: (plaat: wit (leer) / ring: mat goud, Intenso: (plaat: grijs (leer) / ring: rose goud, Vivo: (plaat: grijs (leer) / ring: phantom, Caldo: (plaat: marroon (leer) / ring: phantom, Scuro (plaat: zwart (leer) / ring: zwart phantom

Andere suggesties…