Occhio Mito Sospeso 40

Occhio Mito Sospeso 40 - Ottevangers LichtdesignOcchio Mito Sospeso 40 - Ottevangers Lichtdesign

2.034,-

iDEAL-prijs: 1,93

Wissen

Occhio Mito sospeso 40

Artikelnummer: AXM7 Categorieën: , , ,

Beschrijving

De hanglamp Occhio Mito (oftewel de mythe) is de perfecte symbiose van design, innovatie en licht van de hoogste kwaliteit. De kenmerken zijn sferisch, mythisch en esthetisch, Occhio vervaardigt elke Mitonaar eigen zeggen zo uitgebreid als een juweel. Deze versie van de Occhio Mito kent de zogenaamde brede lichtstraal waarmee deze ideaal is boven bijvoorbeeld een tafel. Wilt u een geconcentreerd lichteffect dan kunt u contact met ons opnemen. Axel Meise is een grootheid op het gebied van designverlichting. In zijn werk als lichtontwerper bedenkt hij het idee van een uitgebreid “verlichting tool”. Begin jaren’80 stort hij zich op een modulair verlichtingssysteem: Occhio, het resultaat van 25 jaar lichtinnovatie. Zowel de decoratieve lampen als de modulaire systemen van Occhio zijn verkrijgbaar bij Ottevangers Lichtdesign. Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Occhio. We kunnen dan ook alle armaturen, kleuren en opties aan u leveren. Heeft u vragen over Occhio, neem dan direct contact met ons op of mail ons.

  • Fysieke showroom
  • Gratis verzending in Nederland
  • Grote collectie
  • 5% iDEAL-korting

Specificaties

Afmetingen

Armatuur: diameter 40 cm x hoogte 5,2 cm – Plafondplaat: diameter 38 cm x hoogte 3,95 cm – Kabellengte: maximaal 350 cm lang (tevens variabel mogelijk)

Kleuren

Brons, Goudroze, Mat goud, Mat wit, Mat zilver, Mat zwart, Phantom

Snoeruitvoering:

Fixed (Max.300 cm), Variabel (50-200 cm)

Kleur

Coloured

Plafondplaat:

Wit

Levertijd

2 tot 3 weken

Soort lichtbron

Vaste ledmodule 40W, CRI 95 (kleurweergave), kleurtemperatuur 2700-4000 kelvin (is instelbaar) Boven en onder afzonderlijk dimbaar!

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Aluminium, staal, kunststof en siliconen

Ontwerper

Axel Meise

Schakelaar

Zonder schakelaar

Type

Mito sospeso 40