Occhio Mito sospeso due 60

Occhio Mito sospeso due 60 - Ottevangers LichtdesignOcchio Mito sospeso due 60 - Ottevangers Lichtdesign
6.629,00

Vanaf 6.629,-
Vanaf 6.29755

Occhio Mito sospeso due 60 hanglamp

Artikelnummer: AXM19 Categorieën: , , ,

Beschrijving

De hanglamp Occhio Mito sospeso due 60 (ofwel ‘de mythe’) is de perfecte symbiose van design, innovatie en licht van de hoogste kwaliteit. De kenmerken zijn sferisch, mythisch en esthetisch, Occhio vervaardigt elke Mitonaar eigen zeggen zo uitgebreid als een juweel. Deze versie van de Occhio Mito kent de zogenaamde brede lichtstraal waarmee deze ideaal is boven bijvoorbeeld een tafel. Wilt u een geconcentreerd lichteffect dan kunt u contact met ons opnemen. Axel Meise is een grootheid op het gebied van designverlichting. In zijn werk als lichtontwerper bedenkt hij het idee van een uitgebreid “verlichting tool”. Begin jaren’80 stort hij zich op een modulair verlichtingssysteem: Occhio, het resultaat van 25 jaar lichtinnovatie. Zowel de decoratieve lampen als de modulaire systemen van Occhio zijn verkrijgbaar bij Ottevangers Lichtdesign. Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Occhio. We kunnen dan ook alle armaturen, kleuren en opties aan u leveren. Heeft u vragen over Occhio, neem dan direct contact met ons op of mail ons.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • 5% korting op adviesprijs

Specificaties

Kleuren

Brons, Mat goud, Mat zilver, Phantom, Rose goud, Wit, Zwart, Zwart Phantom

Afmetingen

Armatuur: diameter 60 cm x hoogte 5,2 cm – Plafondplaat: diameter 77 cm – Kabellengte: maximaal 350 cm lang (tevens verstelbaar mogelijk)

Snoeruitvoering:

Fixed (Max.300 cm), Verstelbaar (50-200 cm)

Kleur

Coloured

Levertijd

2 – 3 weken

Soort lichtbron

Vaste ledmodule 2x60W, CRI 95 (kleurweergave) – Kleurtemperatuur 2700-4000 kelvin (is instelbaar) – Boven en onder afzonderlijk dimbaar!

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Aluminium, staal, kunststof en siliconen

Ontwerper

Axel Meise

Schakelaar

Met dimmer

Type

Mito sospeso due 60

Kleur plafondkap

Mat wit, Zwart

Lichtbundel:

Kamer (Smal), Tafel (Wijd)