Occhio Mito Volo 100

€ 1.606,00 iDEAL-prijs € 1.525,70
De hanglamp Occhio Mito Volo (ofwel 'de mythe') is de perfecte symbiose van design, innovatie en licht van de hoogste kwaliteit. De kenmerken zijn ...

De hanglamp Occhio Mito Volo (ofwel 'de mythe') is de perfecte symbiose van design, innovatie en licht van de hoogste kwaliteit. De kenmerken zijn sferisch, mythisch en esthetisch, Occhio vervaardigt elke Mito naar eigen zeggen zo uitgebreid als een juweel.

Door zijn hypermoderne techniek en vormgeving is de Mito uniek in zijn soort. U heeft daarnaast de keuze uit vele mogelijkheden wat betreft montage, kleur, maat, en lichtbundels. Dit maakt dat de Occhio Mito Linear Volo volledig tot zijn recht zou komen in welke ruimte u ook gebruikt. Of in huiselijke omgeving, een kantoor of high end showroom of restaurant.  

Fixed of in hoogte verstelbaar 

U kunt kiezen uit een vaste lengte (tot 350 cm)  of dat u de lamp zelf flexibel op hoogte kunt instellen (tussen 65 en 160 cm). Deze laatste versie kenmerkt zich met een langere plafondkap.   

Wij helpen u graag verder bij speciale wensen;

  • Wij verkopen in onze webwinkel de up-versie. Voor de inbouwversie vragen wij u contact met ons op te nemen. 
  • Deze lamp kan met dimmer, afstandsbediening, smartphone of tablet worden bediend. Wilt u een draadloze bediening gebruiken, dan stemmen wij u dat graag met u af. 

Zowel de decoratieve lampen als de modulaire systemen van Occhio zijn verkrijgbaar bij Ottevangers Lichtdesign. Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Occhio. We kunnen dan ook alle armaturen, kleuren en opties aan u leveren. Heeft u vragen over Occhio, neem dan direct contact met ons op of mail ons.

Merk
Occhio
Type
Mito Volo 100
Ontwerper
Axel Meise
Kleur:
Divers
Materiaal
Aluminium, staal, kunststof en siliconen
Afmetingen
Lengte 103 cm (of 136 cm) x Hoogte: 5,2 cm Verstelbare hoogte: max. 350 cm (fixed) of 65 – 165 cm (variabel)
Lichtbron
45W high color (variabel instelbaar 2700 tot 4000 kelvin)
Lichtbron meegeleverd?
Ja
Schakelaar
Aan-/uitschakelaar op armatuur
Levertijd
2-3 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Occhio Mito Volo 100
Sterren