Mito

De serie Occhio Mito (oftewel de mythe) is de perfecte symbiose van design, innovatie en licht van de hoogste kwaliteit. De kenmerken zijn sferisch, mythisch en esthetisch, Occhio vervaardigt elke Mito naar eigen zeggen zo uitgebreid als een juweel.

Axel Meise is een grootheid op het gebied van designverlichting. In zijn werk als lichtontwerper bedenkt hij het idee van een uitgebreid “verlichting tool”. Begin jaren’80 stort hij zich op een modulair verlichtingssysteem: Occhio, het resultaat van 25 jaar lichtinnovatie. Zowel de decoratieve lampen als de modulaire systemen van Occhio zijn verkrijgbaar bij Ottevangers Lichtdesign. Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Occhio. We kunnen dan ook alle armaturen, kleuren en opties van de Occhio Mito aan u leveren. Heeft u vragen over Occhio Mito, neem dan direct contact met ons op of mail ons.

Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

Ottevangers Lichtdesign is één van de exlusieve leveranciers van Occhio. Bij Ottevangers Lichtdesign hebben wij een uitgebreid assortiment met exclusieve en luxe Occhio verlichting. Alle Occhio collecties (Lui, Lei, Sento, io, Piu en de nieuwe wereldwijde icoon Mito), vindt u gemakkelijk online in onze webshop of in onze Occhio-winkel in onze showroom.

 

Ottevangers Lichtdesign is erkend leverancier van Occhio

Ottevangers Lichtdesign is sinds jaar en dag erkend leverancier van het topmerk Occhio. Onze lichtadviseurs zijn gecertificeerd in het werken met alle producten van dit Duitse topmerk.  In onze eigen Occhio Studio stellen wij samen met u uw lampen of lichtplan samen. Ook hebben wij een grote collectie Occhio-verlichting in onze showroom.

Over Occhio

De lichtontwerper van Occhio is Axel Meise. Hij is sinds  begin jaren ’80 al bezig met modulaire verlichtingssystemen. De innovatieve verlichting is te vinden als hanglamp, vloerlamp, plafondlamp en wandlamp. Door de schoonheid van de lampen is dit merk uiterst populair geworden.

Occhio Mito-lampen voor in huis

De Occhio Mito lampen zijn geschikt voor alle plekken in huis. Doordat er zowel Occhio wandlampenplafondlampen en vloerlampen zijn kunt u deze lamp in iedere ruimte plaatsen. Het design van dit prachtige merk is zo universeel dat dit in iedere kamer een luxueuze uitstraling geeft.

Kies voor een Occhio Mito wanneer u klaar bent voor de laatste innovaties op het gebied van verlichting. Hierbij kunt u denken aan warme LED lampen in combinatie met een high-tec aan en uit systeem. Door met de handen onder de lamp door te gaan kunt u deze lamp aan of uit zetten.

De Occhio Mito collectie

Occhio heeft zichzelf in de laatste 25 jaar als exclusief designmerk ontwikkeld. Hierbij kunt u direct een Occhio onderscheiden tussen andere designer merken. Het merk heeft daarnaast ook diverse collecties waar u uit kunt kiezen. Binnen een collectie zijn alle lampen op elkaar afgestemd qua design en functionaliteit.

Naast deze collecties zijn er ook nog de Occhio Lui, Lei, Sito en Io. Dit zijn ook strakke lijnen en opvallende collecties. U kunt de collecties direct herkennen, aangezien ze allemaal erg kenmerkend zijn.

 

Stel uw eigen lamp van Occhio Mito samen in de showroom

Bij Ottevangers Lichtdesign kunt u uw eigen Occhio lamp samenstellen. Wij hebben in onze showroom een aantal voorbeelden van de Occhio lampen. U kunt hier uw eigen lamp samenstellen. Hierbij kunt u uit de verschillende collecties kiezen, het materiaal uitzoeken en andere functionaliteiten bepalen.

De wereldwijde icoon is de Mito-collectie. Deze lamp is helemaal samen te stellen zoals u wilt en is een prachtig design exemplaar. De Occhio lamp is een eyecatcher die in iedere ruimte de show zal stelen. De lichtadviseur kan samen met u uw droomlamp designen.

Kom naar Ottevangers Lichtdesign voor uw nieuwe Occhio lamp

Bent u klaar voor een Occhio lamp? Kom dan naar Ottevangers Lichtdesign voor uw nieuwe verlichting. Wij hebben een ruim assortiment aan Occhio collecties waar u uit kunt kiezen. Deze kunt u ook zelf samenstellen met onze lichtadviseur. Daarnaast kunt u online ook uw eigen lamp uitzoeken.

De moderne touch van de lampen zorgt ervoor dat u altijd een eyecatcher in huis haalt. De lamp is geschikt voor iedere ruimte en door de verschillende collecties kunt u kiezen uit hanglampen, wandlampen, vloerlampen, spotjes en meer. Kom langs in onze showroom om de innovatieve lampen te bekijken of bestel uw nieuwe Occhio online bij Ottevangers!