Mito

De serie Occhio Mito (oftewel de mythe) is de perfecte symbiose van design, innovatie en licht van de hoogste kwaliteit. De kenmerken zijn sferisch, mythisch en esthetisch, Occhio vervaardigt elke Mito naar eigen zeggen zo uitgebreid als een juweel.

Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond

Ottevangers Lichtdesign: Uw Occhio Mito-specialist

 

Occhio Mito: De Mythe!

De Occhio Mito-collectie is een meesterwerk van design, innovatie en verlichting van de hoogste kwaliteit. Bekend om haar sferische, mythische en esthetische kenmerken, vervaardigt Occhio elke Mito-lamp met dezelfde zorg en precisie als een juweel. Deze collectie, een wereldwijd icoon van Occhio, won in 2018 de prestigieuze Lighting Design Award.

Occhio Mito lampen bij  u thuis

De Occhio Mito-lampen bieden een ongeëvenaarde luxe uitstraling met revolutionaire innovaties in verlichting. Deze collectie omvat verschillende soorten lampen zoals hanglampen, vloerlampen, plafondlampen, wandlampen, tafellampen en zelfs spiegels.

Met een Mito op maat kunt u elke ruimte in uw huis, van woonkamer tot badkamer, transformeren.

Hoogwaardige technologie en makkelijke bediening

De Occhio Mito-lampen zijn uitgerust met LED-technologie van de hoogste kwaliteit. Deze LED's bieden een heldere, warme en natuurlijke kleurtemperatuur die bijna gelijk is aan daglicht, waardoor de lampen ideaal zijn voor zowel woon- als werkomgevingen. U kunt de lamp eenvoudig bedienen met handgebaren (touch-control) of via een app dankzij de Occhio Air-techniek.

Diverse uitvoeringen van de Occhio Mito

De Occhio Mito-collectie omvat diverse prachtige uitvoeringen, zoals:

– **Alto**: Langwerpige plafondlamp-serie
– **Aura**: Plafondlamp en wandlamp
– **Gioia**: Luxe tafellamp en vloerlamp
– **Largo**: Vloerlamp en booglamp
– **Raggio**: Vloerlamp
– **Sfera**: Spiegel en wandlamp-serie
– **Soffito**: Plafondlamp en wandlamp-serie
– **Sospeso**: Hanglamp-serie rond model
– **Volo**: Hanglamp-serie langwerpig model

Deze uitvoeringen zijn verkrijgbaar in kenmerkende kleuren zoals mat wit, mat zwart, mat goud, mat zilver, brons, rose goud, phantom en black phantom.

De Occhio Mito Collectie bij Ottevangers Lichtdesign

Ottevangers Lichtdesign is al jaren erkend leverancier van de Occhio Mito en andere Occhio-collecties. Onze gecertificeerde lichtadviseurs helpen u graag in onze eigen Studio met het samenstellen van uw lichtplan. In onze showroom hebben wij een uitgebreide collectie Occhio Mito-verlichting beschikbaar.

Uw eigen Occhio Mito Lamp samenstellen

Bij Ottevangers Lichtdesign kunt u uw eigen Occhio Mito-lamp samenstellen. Bezoek onze showroom om een groot aantal lampen uit deze collectie te bekijken en te kiezen uit verschillende materialen en kleuruitvoeringen.

Waarom koopt u Occhio Mito bij Ottevangers Lichtdesign?

Maak een afspraak voor een Occhio Mito lichtadvies

Maak nu een afspraak voor een lichtadvies over Occhio Mitomvia info@ottevangers.nl of bel 050 312 84 43. Bezoek Ottevangers Lichtdesign en ontdek de luxueuze en innovatieve verlichting van de Occhio Mito-collectie!