Mito

De serie Occhio Mito (oftewel de mythe) is de perfecte symbiose van design, innovatie en licht van de hoogste kwaliteit. De kenmerken zijn sferisch, mythisch en esthetisch, Occhio vervaardigt elke Mito naar eigen zeggen zo uitgebreid als een juweel.

Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond

De Occhio Mito

De Occhio Mito, de mythe. Deze imposante collectie de perfecte symbiose van design, innovatie en licht van de hoogste kwaliteit. De kenmerken zijn sferisch, mythisch en esthetisch, Occhio vervaardigt elke Mito naar eigen zeggen zo uitgebreid als een juweel. En terecht, een Occhio-lamp is een enorme aanwinst voor uw interieur en zorgt voor een ongekende luxe uitstraling aan uw huis. 

De wereldwijde icoon van Occhio is de Mito-collectie. Een meesterwerk vol verfijnde technologie die in 2018 de prestigieuze Lighting Design Award won.

Occhio Mito-lamp voor in huis

Kies voor een Occhio Mito wanneer u klaar bent voor een niet te evenaren luxueuze uitstraling met de revolutionaire innovaties op het gebied van verlichting. Voor elke wens is wel een oplossing omdat de collectie bestaat uit verschillende Occhio Mito hanglampen, vloerlampen, plafondlampen, wandlampen, tafellampen en zelfs een spiegel. Een Mito op maat is beschikbaar voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken en zelfs badkamer. Alles is mogelijk.

Ottevangers Lichtdesign is sinds jaar en dag erkend leverancier van de Occhio Mito en overige collecties. Onze lichtadviseurs zijn gecertificeerd in het werken met alle producten van dit Duitse topmerk. In onze eigen Studio stellen wij samen met u uw lampen of lichtplan samen. Ook hebben wij een grote collectie Occhio Mito-verlichting in onze showroom. 

Hoogwaardige technologie, makkelijke bediening 

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Occhio Mito-lampen is de LED-technologie. De LED's zijn van de hoogste kwaliteit en bieden een zeer heldere, warme en natuurlijke kleurtemperatuur tot bijna natuurlijk daglicht. Daarom is de lamp ideaal voor woon- én werkomgevingen. U bedient de lamp met uw hand (touch-control) of via een app door de Occhio Air-techniek.  

De Occhio Mito collectie

Inmiddels zijn er verschillende prachtige uitvoeringen:

Al deze uitvoeringen zijn verkrijgbaar in de kenmerkende kleuren:

Mito: Hoogwaardige technologie, makkelijke bediening

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Occhio Mito-lampen is de LED-technologie. De LED's zijn van de hoogste kwaliteit en bieden een zeer heldere, warme en natuurlijke kleurtemperatuur tot bijna natuurlijk daglicht. Daarom is de lamp ideaal voor woon- én werkomgevingen.

U bedient de lamp met uw hand (touch-control) of via een app door de Occhio Air-techniek.

Uw eigen lamp samenstellen in de showroom

Bij Ottevangers Lichtdesign kunt u uw eigen Occhio Mito lamp samenstellen. Wij hebben in onze showroom een groot aantal lampen van deze collectie. U kunt hier uw eigen lamp samenstellen.

Verder komt u naar Ottevangers Lichtdesign om de volgende redenen:

Occhio Mito-expert Ottevangers Lichtdesign is gevestigd op een toplocatie in het Woonforum, de meest complete woonboulevard van Groningen.
Goed bereikbaar via de A28/A7, dichtbij de binnenstad én gratis parkeren voor de deur!

Maak nu een afspraak voor een lichtadvies voor Occhio via info@ottevangers.nl of 050 312 84 43.