Sento

De Occhio Sento is spectaculair in zijn het design. Daarnaast zit er ook een LED technologie in die revolutionair is.

Toont alle 17 resultaten

Ottevangers Lichtdesign is erkend leverancier van Occhio

Ottevangers Lichtdesign is sinds jaar en dag erkend leverancier van het topmerk Occhio. Onze lichtadviseurs zijn gecertificeerd in het werken met alle producten van dit Duitse topmerk.  In onze eigen Occhio Studio stellen wij samen met u uw lampen of lichtplan samen. Ook hebben wij een grote collectie Occhio-verlichting in onze showroom.

Over Occhio

De lichtontwerper van Occhio Sento is Axel Meise. Hij is sinds begin jaren ’80 al bezig met modulaire verlichtingssystemen. De innovatieve verlichting is te vinden als hanglamp, vloerlamp, plafondlamp en wandlamp. Door de schoonheid van de lampen is dit merk uiterst populair geworden.

Occhio Sento-lampen voor in huis

De Occhio Sento-lampen zijn geschikt voor alle plekken in huis. Doordat er zowel Occhio wandlampenplafondlampen, hanglampen en vloerlampen zijn kunt u deze lamp in iedere ruimte plaatsen. Het design van dit prachtige merk is zo universeel dat dit in iedere kamer een luxueuze uitstraling geeft.

Kies voor een design lamp van Occhio wanneer u klaar bent voor de laatste innovaties op het gebied van verlichting. Hierbij kunt u denken aan warme LED lampen in combinatie met een high-tec aan en uit systeem. Door met de handen onder de lamp door te gaan kunt u deze lamp aan of uit zetten.

Stel uw eigen lamp van Occhio Sento samen in de showroom

Bij Ottevangers Lichtdesign kunt u uw eigen Occhio Sento lamp samenstellen. Wij hebben in onze showroom een aantal voorbeelden van de Occhio lampen. U kunt hier uw eigen lamp samenstellen. Hierbij kunt u uit de verschillende collecties kiezen, het materiaal uitzoeken en andere functionaliteiten bepalen.

Kom naar Ottevangers Lichtdesign voor uw nieuwe Occhio Sento-lamp

Bent u klaar voor een Occhio Sento-lamp? Kom dan naar Ottevangers Lichtdesign voor uw nieuwe verlichting. Wij hebben een ruim assortiment aan Occhio collecties waar u uit kunt kiezen. Deze kunt u ook zelf samenstellen met onze lichtadviseur. Daarnaast kunt u online ook uw eigen lamp uitzoeken.

De moderne touch van de lampen zorgt ervoor dat u altijd een eyecatcher in huis haalt. De lamp is geschikt voor iedere ruimte en door de verschillende collecties kunt u kiezen uit hanglampen, wandlampen, vloerlampen, spotjes en meer. Kom langs in onze showroom om de innovatieve lampen te bekijken of bestel uw nieuwe Occhio online bij Ottevangers!

 

De Occhio collecties

Occhio heeft zichzelf in de laatste 25 jaar als exclusief designmerk ontwikkeld. Hierbij kunt u direct een Occhio onderscheiden tussen andere designer merken. Het merk heeft daarnaast ook diverse collecties waar u uit kunt kiezen. Binnen een collectie zijn alle lampen op elkaar afgestemd qua design en functionaliteit.

Bekende collecties zijn de Mito en de Sento-serie. Naast deze collecties zijn er ook nog de Occhio Lui, Lei, Sito en Io. Dit zijn ook strakke lijnen en opvallende collecties. U kunt de collecties direct herkennen, aangezien ze allemaal erg kenmerkend zijn.