Occhio

Occhio staat voor verlichting die spectaculair is, zowel qua design als techniek. De moderne Occhio lampen zijn voorzien van de nieuwste technieken en staan in ieder interieur. De afwerking is prachtig en van hoge kwaliteit, dat wat u mag verwachten van een design lamp van Occhio. Ottevangers is één van de exclusieve leveranciers van dit prachtige merk. Kom langs in de showroom of bekijk alle Occhio lampen hier.

Resultaat 1–24 van de 71 resultaten wordt getoond

Ottevangers Lichtdesign is erkend leverancier van Occhio

Ottevangers Lichtdesign is sinds jaar en dag erkend leverancier van het topmerk Occhio. Bekijk hier onze merkenpagina, speciaal ontwikkeld met alle informatie over de collectie. Onze lichtadviseurs zijn gecertificeerd in het werken met alle producten van dit Duitse topmerk.  In onze eigen Occhio Studio stellen wij samen met u uw lampen of lichtplan samen. Ook hebben wij een grote collectie Occhio-verlichting in onze showroom.

Over Occhio

Ontwerper Axel Meise werkt al is sinds begin jaren ’80 met modulaire verlichtingssystemen. Onder zijn leiding is Occhio uitgegroeid tot een van de belangrijkste Duitse fabrikanten van hoogwaardige armaturen en verlichtingssystemen. Vanaf het begin is het portfolio opgebouwd rond universaliteit en logische samenhang. Een zeer losse collectie van diverse ontwerpen hoef je niet te verwachten. Wel staat Occhio voor prachtige series hoogwaardige verlichting met de nieuwste technieken, bijvoorbeeld de Sento- en de Mito-serie. De schoonheid van deze verlichting zorgt voor een ongekende populariteit van dit topmerk.

Occhio legde basis voor reeks technologische innovaties: Of het nu gaat om touch-free lichtbediening die de gebruiker met een handgebaar kan regelen; of om connectiviteit via Bluetooth en apps die nu de standaard is bij veel armaturen.

De Occhio collecties

Occhio heeft zichzelf in de laatste 25 jaar als exclusief designmerk ontwikkeld met een onderscheiden collectie. Het merk is bekend van haar spectaculaire series waarin design en functionaliteit samengaan.

Occhio Mito

De Occhio Mito, de mythe. Deze imposante collectie de perfecte symbiose van design, innovatie en licht van de hoogste kwaliteit. De kenmerken zijn sferisch, mythisch en esthetisch, Occhio vervaardigt elke Mito naar eigen zeggen zo uitgebreid als een juweel. En terecht, een Occhio-lamp is een enorme aanwinst voor uw interieur en zorgt voor een ongekende luxe uitstraling aan uw huis.

Occhio Sento

De Occhio Sento-serie is spectaculair in het design. Deze serie hanglampen, wandlampen, vloerlampen, tafellampen en spots bevat een revolutionaire LED-technologie. Daarnaast kenmerkt de Sento zich door de mogelijkheden met meerdere lenzen en filters die gebruikt kunnen worden. Hierdoor kunt u uw eigen Sento samenstellen.

Occhio Luna

De nieuwe Occhio Luna-serie is waanzinnig mooi. Een nieuwe serie met hanglampen, wandlampen en tafellampen, uitgerust met de Fireball-technologie.

Stel uw eigen lamp van Occhio samen in de showroom

Bij Ottevangers Lichtdesign kunt u uw eigen Occhio-lamp samenstellen. Wij hebben in onze showroom een grot deel van de Occhio-collecties.

U kunt hier uw eigen lamp samenstellen met onze lichtadviseurs, allen door Occhio-getrainde experts. Hierbij kunt u uit de verschillende collecties kiezen, het materiaal uitzoeken en andere functionaliteiten bepalen.

Grote Occhio-collectie ervaren in de showroom van Ottevangers Lichtdesign

Zelf Occhio ervaren? Bij Ottevangers Lichtdesign hebben wij een ruim assortiment aan Occhio collecties waar u uit kunt kiezen. Deze kunt u ook zelf samenstellen met onze lichtadviseur. Daarnaast kunt u online ook uw eigen lamp uitzoeken.

De moderne touch van de lampen zorgt ervoor dat u altijd een eyecatcher in huis haalt. De lamp is geschikt voor iedere ruimte en door de verschillende collecties kunt u kiezen uit hanglampen, wandlampen, vloerlampen, spotjes en meer. Kom langs in onze showroom om de innovatieve lampen te bekijken of bestel uw nieuwe Occhio online bij Ottevangers!