Cini & Nils

Mario Melocchi en Franco Bettonica startten in 1969 met het ontwerpen van huishoudelijke artikelen. Niet zonder succes; veel van hun populaire werk werk vindt u in het New York Museum of Modern Art. Vanaf 1972 begon Cini en Nils ook met het ontwerpen van topdesignverlichting. Hun lampen kenmerken zich door verborgen elegantie. Op het eerste gezicht lijken Cini & Nils-lampen eenvoudig. Maar wanneer u het verder bestudeerd ziet u buitengewone details, interessante toespelingen en een fascinerende lijnen. Ze hebben een bijzondere charme en u herkent de lampen uit duizenden. Hierdoor kunt u de lampen van Cini en Nils gebruiken in verschillende ruimtes en met verschillend interieur. De lampencollectie verfraait woonkamers, hallen en slaapkamers bij u thuis, maar ook kantoren, cafés en hotels hebben baat bij Cini en Nils

Cini & Nils koopt u bij Ottevangers Lichtdesign

 

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Cini en Nils. U kunt bij ons terecht voor Cini en Nils vloerlampen, Cini en Nils hanglampen, Cini en Nils wandlampen, Cini en Nils tafellampen en Cini en Nils plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Cini en Nils snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland).

 

U wilt een advies over Cini en Nils? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.

 

 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-9 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-9 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2