Dekko

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Dekko. U kunt bij ons terecht voor Dekko vloerlampen, Dekko hanglampen, Dekko wandlampen, Dekko tafellampen en Dekko plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Dekko snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland).

U wilt een advies over Dekko? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.

Dekko koopt u bij Ottevangers Lichtdesign

Dekko staat voor maatwerk (specials), exclusiviteit en een zéér hoge kwaliteit. Het merk is niet alleen geschikt voor hotels, kantoren, winkels en horeca maar ook bij u thuis. Wellicht één van de mooiste resultaten van het wegvallen van het ijzeren gordijn vinden we terug in de collectie van Dekko uit Bulgarije. De huidige generatie vormgevers, ondersteund door de Nederlandse ontwerper en commercieel duizendpoot Marcel Bonninga ontwierpen een collectie spots en systemen die zijn afzet hebben gevonden in de hele wereld. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)