Diesel

Een samenwerking tussen een topmodemerk en een topverlichtingmerk komt sporadisch voor, maar als het gebeurt is het gelijk spectaculair. Diesel en Foscarini zorgen voor een unieke collectie topverlichting met een "Diesel touch": ironie, onconventioneel, plezierig, trots en creatief. De wijze waarop zij de mens willen kleden is vertaald naar hoe inrichting zou moeten zijn.

De verschillende natuurlijke materialen als stof, metaal, verchroomd glas en rubber zorgen voor een stoere en unieke designverlichting collectie. En zeker ook een succesvolle collectie!

Diesel Foscarini Ottevangers Lichtdesign

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Diesel. U kunt bij ons terecht voor Diesel vloerlampen, Diesel hanglampen, Diesel wandlampen, Diesel tafellampen en Diesel plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Diesel snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland). U wilt een advies over Diesel? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-9 of 17

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-9 of 17

Pagina:
  1. 1
  2. 2