Disegnoluce

Vicenza, de stad vol paleizen, bijzondere architectuur en prachtige omgeving, maar ook de esthetische inspiratiebron voor Disegnoluce wat onder de rook van deze stad is gevestigd. Vanaf 1987 verrast dit merk ons jaarlijks met nieuw design of functionaliteit.

De grote kracht achter Designoluce is Andrea Bastianello, maker van veel sculpturen in licht. Altijd met zich zelf in gevecht om datgene te maken dat in zijn creatieve brein is ontstaan. Zijn vakmanschap stelt hem in staat het onmogelijke mogelijk te maken. Zijn rusteloze creativiteit zorgt voor een veelheid aan ontwerpen: van de eigenwijze Virgola, de ongebruikelijke Thobos, masculiene Baionetta, kinderlijke Vrum Vrum en Meccano, milieubewuste Ecò tot de speelse Hot Ice. Op zijn minst zijn ze allen verrassend. Maar ook licht-technisch verrassend goed.

Designoluce koopt u bij Ottevangers Lichtdesign

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Disegnoluce. U kunt bij ons terecht voor Disegnoluce vloerlampen, Disegnoluce hanglampen, Disegnoluce wandlampen, Disegnoluce tafellampen en Disegnoluce plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Disegnoluce snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland). U wilt een advies over Disegnoluce? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)