Ottevangers Lichtdesign, een begrip in Groningen (en ver daarbuiten)

Ottevangers Lichtdesign in Groningen is al jaren een begrip in Noord-Nederland. Al meer dan 25 jaar is het dè plek waar lichtliefhebbers terechtkunnen voor de mooiste designverlichting. Tijdloze ontwerpen, maar ook de nieuwste technieken. Sinds eind 2009 staat Stefan Hagenouw er aan het roer.

Oorspronkelijk werd onder de naam Ottevangers een winkel voor een modern interieur bedreven. Later legde de gelijknamige eigenaar zich toe op designlampen. De winkel had zich gevestigd in een chique pand aan de Brugstraat, in het hart van de stad. Sinds 2011 opereert Ottevangers Lichtdesign onder de hoede van Stefan Hagenouw vanuit het Woonforum, de meest complete woonboulevard van Groningen. Hier ontwikkelde Ottevangers Lichtdesign zich tot de specialist op het gebied van designverlichting in het Woonforum. Niet alleen door de topcollectie, maar ook door expertise op het gebied van één van de moeilijkste inrichtingsonderwerpen: verlichting.

Wij adviseren u graag

Ottevangers Lichtdesign adviseert u over een lichtplan dat past bij de sfeer van uw woning. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren. Om u te laten ervaren wat een goed lichtontwerp voor uw interieur kan doen. Uiteraard kunnen wij na aankoop van het armatuur de installatie verzorgen.

Uitgebreide collectie designverlichting

Ottevangers Lichtdesign onderscheidt zich door een ruim aanbod van exclusieve lichtarmaturen. Bij ons vindt u alleen topmerken binnen een zorgvuldig samengestelde collectie. Ottevangers Lichtdesign gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen. Wij bieden o.a. sfeervolle LED-verlichting, omdat wij geloven in een duurzame toekomst.

Een aanschaf bij Ottevangers Lichtdesign is er niet een van de korte adem: onze armaturen gaan lichtjaren mee en zijn door het tijdloze design een blijvende aanwinst voor uw interieur.

Kom langs en laat u verrassen

Ottevangers Lichtdesign is gevestigd op een toplocatie in het Woonforum, de meest complete woonboulevard van Groningen. Kom langs en laat u inspireren!