Over Ottevangers Lichtdesign

Ottevangers Lichtdesign in Groningen is al jaren een begrip in Noord-Nederland. Al decennia is het dé plek waar lichtliefhebbers terechtkunnen voor de mooiste designverlichting. U vindt bij ons de meest tijdloze ontwerpen, maar ook de nieuwste technieken en mogelijkheden.  Bij Ottevangers Lichtdesign vindt u een grote, gevarieerde en verrassende collectie designverlichting. Naast befaamde designmerken als Artemide, Foscarini, Catellani&Smith, Flos en Ingo Maurer kunt u hier ook terecht voor exclusieve merken als Baltensweiler, Occhio, Bruck en NYTA.

Showroom

U kunt uw inspiratie opdoen in onze showroom. Ottevangers Lichtdesign is inmiddels meer dan 10 jaar gevestigd op een toplocatie in het Woonforum, de meest complete woonboulevard van Groningen. Kom langs en laat u inspireren!

Advies

Maar goede verlichting is meer dan een mooie lamp. De lichtadviseurs van Ottevangers helpen u met een weloverwogen lichtplan. Dat houdt niet op met het uitzoeken van een mooi armatuur, maar omvat ook advies over lichtkleur, sfeer en de energiezuinigheid van de oplossing. Of dat nou bij een verhuizing, renovatie, verbouwing of een complete nieuwbouw is.