QisDesign BE Light

De BE Light van QisDesign is een lichte, stevige opklapbare LED/bureaulamp. Door het slimme scharnier-design kan de lamp op verschillende manieren ...

De BE Light van QisDesign is een lichte, stevige opklapbare LED/bureaulamp. Door het slimme scharnier-design kan de lamp op verschillende manieren gepositioneerd en ook weer makkelijk opgevouwen worden. Het ontwerp Mooie, gedistingeerde metalen oppervlakte. Met energiezuinige 12 W is er voldoende werklicht. Een lichtgewicht - maar stevig. De BE Light van QisDesign is niet zomaar een bureaulamp, maar een sculpturale driedimensionale kunstwerk. Het ontwerp van deze lamp komt voort uit de fascinatie voor de kunst van het vouwen. Kunstenaars maken al eeuwen van een plat vel papier in een sculpturale driedimensionale vorm, met verfijnde precisie en eenvoud. In plaats van het gebruik van de traditionele papieren, de BE Light maakt gebruik van duurzame en stevige metalen.

De BE Light heeft een vlakke , modern , maar toch ingetogen uitstraling. Door de slimme scharnierfunctie kunt u dit naar wens veranderen. In welke richting dan ook, de lamp blijft standvastig.

Qisdesign | Ottevangers Lichtdesign

Merk
QisDesign
Type
BE Light
Ontwerper
QisDesign
Materiaal
Aluminium
Afmetingen
Hoogte 33 tot 47 cm, breedte 45 tot 77 cm
Lichtbron
LED 2700K
Lichtbron meegeleverd?
Ja
Schakelaar
Met dimmer
Levertijd
1 - 2 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:QisDesign BE Light
Sterren