Terzani Mizu 3

1.633,-
1.55135

Terzani is in 1972  in Florence opgericht door Sergio Terzani, onder leiding van Nicolas is het designmerk Terzani uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de luxe designverlichting. In samenwerking met bekende ontwerpers, zoals Nigel Coates, Maurizio Galante, Christian Lavas en Dodos Arlsans, zijn veel designs uitgegroeid tot iconen. Terzani is een voorbeeld van de Italiaanse creativiteit.

De ontwerpers van Terzani maken van iedere lamp een waar kunstwerk dat in ieder interieur zal pronken. Alle lampen worden met precisie ontworpen en ieder detail is nauwkeurig afgewerkt.

Handgemaakt
Italiaans design
Kristal
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

De ontwerper van de Terzani Mizu 3 hanglamp liet zich inspireren door de rustige en betoverende licht brekingen van water. Net zoals waterdruppeltjes zijn geen 2 Terzani Mizu armaturen gelijk, elke kristallen lamp is uniek van vorm en zorgvuldig met de hand gemaakt. Alleen het mooiste kristal glas wordt voor de Mizu hanglampen gebruikt en geeft een perfecte breking van het licht.

De Terzani Mizu hanglampen geven fantastische licht effecten die doen denken aan stromend water.

In de webwinkel kunt u de Terzani 3 kopen met armaturen in dezelfde kleur. Wilt u gevarieerde kleuren in één Terzani 3 samenstellen, dan kunt u contatc met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Terzani is in 1972  in Florence opgericht door Sergio Terzani, onder leiding van Nicolas is het designmerk Terzani uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de luxe designverlichting. In samenwerking met bekende ontwerpers, zoals Nigel Coates, Maurizio Galante, Christian Lavas en Dodos Arlsans, zijn veel designs uitgegroeid tot iconen. Terzani is een voorbeeld van de Italiaanse creativiteit. De ontwerpers van Terzani maken van iedere lamp een waar kunstwerk dat in ieder interieur zal pronken. Alle lampen worden met precisie ontworpen en ieder detail is nauwkeurig afgewerkt.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Afmetingen:

Breedte: 22 centimeter x Hoogte 190 cm x Plafonddop: Ø21 cm

Kleur

Champagne crystal (witte plafondkap), Clear chrystal (geborsteld nikkel plafondkap), Clear chrystal (witte plafondkap), Clear gold christal (witte plafondkap), Clear silver dust crystal (geborsteld nikkel plafondkap), Cognac crystal (witte plafondkap)

Snoerlengte:

190 cm

Ontwerper:

Nicolas Terzani

Levertijd:

6-8 weken

Lichtbron:

Halogeen G4 10W, Led G4 2W 2700K

Lichtbrondetails

3x G4 LED 2700K 2W of 3x G4 Halogeen 2800K 10W