Terzani

Terzani is in 1972  in Florence opgericht door Sergio Terzani, onder leiding van Nicolas is het designmerk Terzani uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de luxe designverlichting.

Toont alle 3 resultaten

Terzani, luxe Italiaans topdesign verlichting

Terzani is in 1972  in Florence opgericht door Sergio Terzani, onder leiding van Nicolas is het designmerk Terzani uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de luxe designverlichting. In samenwerking met bekende ontwerpers, zoals Nigel Coates, Maurizio Galante, Christian Lavas en Dodos Arlsans, zijn veel designs uitgegroeid tot iconen. Terzani is een voorbeeld van de Italiaanse creativiteit.

De ontwerpers van Terzani maken van iedere lamp een waar kunstwerk dat in ieder interieur zal pronken. Alle lampen worden met precisie ontworpen en ieder detail is nauwkeurig afgewerkt.

Het Terzani lab, bron van innovatie

Dit doet Terzani in het gespecialiseerde Terzani Lab. In dit creatief en innovatieve lab is men dagelijks bezig met het testen en ontwikkelen van nieuwe materialen, technieken en ideeën.

Ottevangers Lichtdesign erkend dealer Terzani

Ottevangers Lichtdesign is één van de exlusieve leveranciers van Terzani. Bij Ottevangers Lichtdesign hebben wij een uitgebreid assortiment met exclusieve en luxe Terzani verlichting.

Gaat u voor een Terzani hang-, tafel-, wand- of vloerlamp? Wat u ook zoekt van Terzani, bij dé lampenwinkel van Groningen vindt u de lamp die u zoekt.

Altijd gratis verzending en 5%- iDEAL-korting!