Tobias Grau Falling Duo

Tobias Grau Falling Duo | Ottevangers LichtdesignTobias Grau Falling Duo | Ottevangers Lichtdesign
1.278,00

Vanaf 1.278,-
Vanaf 1.21410

Het model Falling van Tobias Grau heeft de vorm van een waterdruppel gekregen, waarbij de optische lens het licht van de led gelijkmatig spreidt. De lichtkleur is warm wit en is geschikt voor woonruimtes en voor algemeen gebruik. Falling heeft veel ophangmogelijkheden: enkel opbouw, inbouw aan een balk voor 2, 3 of 4 of meer lampen, plafondplaten in diverse uitvoeringen zoals bijvoorbeeld rond, vierkant of ovaal, een spanningsrail of aan een inbouw adapter.

Artikelnummer: GRA11 Categorieën: , ,

Beschrijving

Het model Falling van Tobias Grau heeft de vorm van een waterdruppel gekregen, waarbij de optische lens het licht van de led gelijkmatig spreidt. De lichtkleur is warm wit en is geschikt voor woonruimtes en voor algemeen gebruik. Falling heeft veel ophangmogelijkheden: enkel opbouw, inbouw aan een balk voor 2, 3 of 4 of meer lampen, plafondplaten in diverse uitvoeringen zoals bijvoorbeeld rond, vierkant of ovaal, een spanningsrail of aan een inbouw adapter.

Tobias Grau | Ottevangers Lichtdesign

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Tobias Grau. U kunt bij ons terecht voor Tobias Grau vloerlampen, Tobias Grau hanglampen, Tobias Grau wandlampen, Tobias Grau tafellampen en Tobias Grau plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Tobias Grau snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland). U wilt een advies over Tobias Grau? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • 5% korting op adviesprijs

Specificaties

Afmetingen

H 45cm, Diam. kop 8cm, max H 300 cm, Plafondoos 17 x 17 cm

Kleur

Chroom, Wit, Zwart

Kleur plafondbak:

Chroom, Satijn, Wit, Zwart

Kleur

Zie keuzemenu

Levertijd

1 tot 2 weken

Soort lichtbron

Led 2x 11W, 2x 770lm, 2700K

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Metaal en kunststof

Ontwerper

Tobias Grau

Schakelaar

Zonder schakelaar

Type

Tobias Grau Falling Duo

Andere suggesties…