Tobias Grau Falling In Love

Vanaf € 280,00 iDEAL-prijs € 266,00
De tafellamp Falling In Love van Tobias Grau is een lampje om verliefd op te worden: kogelrond van vorm met een schitterende optische lens. Het hee...

De tafellamp Falling In Love van Tobias Grau is een lampje om verliefd op te worden: kogelrond van vorm met een schitterende optische lens. Het heeft een geraffineerd los drievingerig voetje, waardoor Falling In Love Led goed te gebruiken is als spot op een kast om de wand of een hoek aan te lichten. De lamp wordt vaak gebruikt om het contrast met een beeldscherm (TV) en de wand te verkleinen en het kijken aangenamer te maken. De dimknop is bijna onzichtbaar verwerkt.

Tobias Grau | Ottevangers Lichtdesign

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Tobias Grau. U kunt bij ons terecht voor Tobias Grau vloerlampen, Tobias Grau hanglampen, Tobias Grau wandlampen, Tobias Grau tafellampen en Tobias Grau plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Tobias Grau snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland). U wilt een advies over Tobias Grau? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.

Merk
Tobias Grau
Type
Tobias Grau Falling In Love
Ontwerper
Tobias Grau
Materiaal
Metaal en kunststof
Afmetingen
D 8 cm
Lichtbron
Led 8 watt 2200-2700K, 200lm
Lichtbron meegeleverd?
Ja
Schakelaar
Met dimmer
Levertijd
1 tot 2 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tobias Grau Falling In Love
Sterren