Tobias Grau Falling Leaf

1.011,-
96045

De hanglamp Falling leaf van Tobias Grau is een hanglamp die zich onderscheidt door zijn mix van gepolijst aluminium en mat, hoogwaardig kunststof (in verschillende kleuren). Het briljante, warme-witte LED-licht is ook ideaal verdeeld, zonder glans via de optische lens.

Maximaal energiezuinig
Geavanceerde LED-technologie
Prachtige optische lens
Artikelnummer: GRA16 Categorieën: , ,

Beschrijving

De hanglamp Falling leaf van GRAU (Tobias Grau) is een hanglamp die zich onderscheidt door zijn mix van gepolijst aluminium en mat, hoogwaardig kunststof (in verschillende kleuren). Het briljante, warme-witte LED-licht is ook ideaal verdeeld, zonder glans via de optische lens.

Tobias Grau | Ottevangers Lichtdesign

Tobias Grau, een bescheiden en eigenzinnige lichtarchitect die ronde vormen combineert met rechte lijnen. Dit is schitterend weergegeven in zijn lichtontwerpen, maar ook in zijn hoofdkantoor en fabriek bij Hamburg. Het gebouw is een ontwerp van Hadi Teherani, die met deze futuristische dubbele gebouwen ons een andere wereld geeft. Zo ook Tobias Grau die het spel van licht en schaduwen beheerst als geen ander. Daarbij gebruikmakend van LED, lenzen en zijn ragfijn gevoel voor lijnen en proporties.

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Tobias Grau. U kunt bij ons terecht voor Tobias Grau vloerlampen, Tobias Grau hanglampen, Tobias Grau wandlampen, Tobias Grau tafellampen en Tobias Grau plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Tobias Grau snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland). U wilt een advies over Tobias Grau? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Afmetingen

Diam. Kop 24 cm x H. 6,8 cm, H. max 300cm, Plafondcup: Diam. 16,5 cm x H. 4,6 cm

Kleur

Gepolijst aluminium – Wit, Gepolijst aluminium | Zwart, Zand | Wit, Zwart

Uitvoering

Met Bluetooth (draadloze bediening), Zonder Bluetooth

Levertijd

2-3 weken

Soort lichtbron

Led 23W, 1037lm, 2700K – 2200K

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Aluminium, kunststof en rubber

Ontwerper

Tobias Grau

Schakelaar

Zonder schakelaar