Tobias Grau Falling Star *Showmodel*

Aanbieding!

605,-
479,-

De Falling Star Floor van Tobias Grau is een leeslampje waarbij een 8 watt led met behulp van een optische lens voor maar liefst 200 lm kan zorgen. De dimmer in de perfecte bol is tevens schakelaar. De kogelronde bol is kantelbaar in zijn houder en de stang wordt in een hoek van 60, 70 of 80 graden in de bodemplaat gestoken.
De Falling Star is ook beschikbaar als bureau-/tafellamp met een vaste voet. U kunt alle Tobias Grau-producten bestellen door contact met ons op te nemen of uw bestelling te mailen via ‘ mail ons ‘.

Geavanceerde LED-technologie
State-of-the-art optische lens
Maximaal energiezuinig
Artikelnummer: Tobias Grau Falling Star-1 Categorieën: , , ,

Beschrijving

De Falling Star Floor van Tobias Grau is een leeslampje waarbij een 8 watt led met behulp van een optische lens voor maar liefst 200 lm kan zorgen. De dimmer in de perfecte bol is tevens schakelaar. De kogelronde bol is kantelbaar in zijn houder en de stang wordt in een hoek van 60, 70 of 80 graden in de bodemplaat gestoken. De Falling Star is ook beschikbaar als bureau-/tafellamp met een vaste voet.

Tobias Grau | Ottevangers Lichtdesign

Tobias Grau, een bescheiden en eigenzinnige lichtarchitect die ronde vormen combineert met rechte lijnen. Dit is schitterend weergegeven in zijn lichtontwerpen, maar ook in zijn hoofdkantoor en fabriek bij Hamburg. Het gebouw is een ontwerp van Hadi Teherani, die met deze futuristische dubbele gebouwen ons een andere wereld geeft. Zo ook Tobias Grau die het spel van licht en schaduwen beheerst als geen ander. Daarbij gebruikmakend van LED, lenzen en zijn ragfijn gevoel voor lijnen en proporties.

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Tobias Grau. U kunt bij ons terecht voor Tobias Grau vloerlampen, Tobias Grau hanglampen, Tobias Grau wandlampen, Tobias Grau tafellampen en Tobias Grau plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Tobias Grau snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland). U wilt een advies over Tobias Grau? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • 5% korting op adviesprijs

Specificaties

Kleur

Zwart (mat) – zwarte voet en houder

Afmetingen

Hoogte: 110 cm, Voet diameter: 18 cm, Kop: 8 cm

Dimmer

Ja (dimmer geïntegreerd)

Levertijd

Direct leverbaar

Soort lichtbron

Led 8W, 200lm, 2700K

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Metaal en kunststof

Ontwerper

Tobias Grau

Type

Falling Star Floor