Tobias Grau Falling Star Table

Vanaf € 365,00 iDEAL-prijs € 346,75
De Falling Star Table van Tobias Grau is een leeslampje waarbij een 8 watt led met behulp van een optische lens voor maar liefst 200 lm kan zorgen....

De Falling Star Table van Tobias Grau is een leeslampje waarbij een 8 watt led met behulp van een optische lens voor maar liefst 200 lm kan zorgen. De dimmer in de perfecte bol is tevens schakelaar. De kogelronde bol is kantelbaar in zijn houder en de stang wordt in een hoek van 60, 70 of 80 graden in de bodemplaat gestoken. De Falling Star is ook beschikbaar als vloerlamp en wandlamp.

U kunt alle Tobias Grau-producten bestellen door contact met ons op te nemen of uw bestelling te mailen via ' mail ons '.

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Tobias Grau. U kunt bij ons terecht voor Tobias Grau vloerlampen, Tobias Grau hanglampen, Tobias Grau wandlampen, Tobias Grau tafellampen en Tobias Grau plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Tobias Grau snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland). U wilt een advies over Tobias Grau? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.

Tobias Grau | Ottevangers Lichtdesign

Merk
Tobias Grau
Type
Tobias Grau Falling Star Table
Ontwerper
Tobias Grau
Kleur:
Nee
Materiaal
Metaal en kunststof
Afmetingen
H 35 voet D 20 kop 8 cm
Lichtbron
Led 8W, 2700K, 200lm
Lichtbron meegeleverd?
Ja
Schakelaar
Met dimmer
Levertijd
1 tot 2 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tobias Grau Falling Star Table
Sterren