Tobias Grau Falling Trace 2

1.319,-
1.25305

Het model Falling van Tobias Grau heeft de vorm van een waterdruppel gekregen, waarbij de optische lens het licht van de led gelijkmatig spreidt. De lichtkleur is warm wit en is geschikt voor woonruimtes en voor algemeen gebruik. Falling heeft veel ophangmogelijkheden: enkel opbouw, aan een balk voor 2, 3 of 4 lampen, plafondplaten in diverse uitvoeringen, een spanningsrail  of aan een inbouw adapter.

Artikelnummer: GRA Falling Trace 2 Categorieën: , ,

Beschrijving

Het model Falling van GRAU (Tobias Grau) heeft de vorm van een waterdruppel gekregen, waarbij de optische lens het licht van de led gelijkmatig spreidt. De lichtkleur is warm wit en is geschikt voor woonruimtes en voor algemeen gebruik. Falling heeft veel ophangmogelijkheden: enkel opbouw, aan een balk voor 2, 3 of 4 lampen, plafondplaten in diverse uitvoeringen, een spanningsrail  of aan een inbouw adapter.

Tobias Grau | Ottevangers Lichtdesign

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Tobias Grau. U kunt bij ons terecht voor Tobias Grau vloerlampen, Tobias Grau hanglampen, Tobias Grau wandlampen, Tobias Grau tafellampen en Tobias Grau plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Tobias Grau snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland). U wilt een advies over Tobias Grau? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Afmetingen

H max. 300cm, Bak H 4,7 x B. 70 cm

Kleur plafondaansluiting:

Chroom, Wit, Zwart

Kies uw kleur hanglamp:

Chroom, Wit, Zwart

Kleur

Zie keuzemenu

Levertijd

4 weken

Soort lichtbron

Led 2x 11W, 2x 770lm, 2700K – 2200K

Lichtbron meegeleverd

Ja

Extra optie:

Met Bluetooth (draadloze bediening), Zonder Bluetooth

Materiaal

Metaal en kunststof

Ontwerper

Tobias Grau

Schakelaar

Zonder schakelaar

Type

Tobias Grau Falling Trace 2