Tobias Grau Love Focus

Tobias Grau Love Focus | Ottevangers LichtdesignTobias Grau Love Focus | Ottevangers Lichtdesign
482,00

482,-
45790

Tobias Grau Love Focus

Artikelnummer: Tobias Grau Love Focus Categorieën: , ,

Beschrijving

De creatie LOVE FOCUS van Tobias Grau is een krachtige spot met verstelbare straal om objecten en oppervlakken nauwkeurig te verlichten. Vergroot en focus de stralingshoek met een simpele rotatie van de lampkop. Geplaatst op de vloer, op tafels of planken, is LOVE FOCUS zeer veelzijdig.

Tobias Grau | Ottevangers Lichtdesign

Tobias Grau, een bescheiden en eigenzinnige lichtarchitect die ronde vormen combineert met rechte lijnen. Dit is schitterend weergegeven in zijn lichtontwerpen, maar ook in zijn hoofdkantoor en fabriek bij Hamburg. Het gebouw is een ontwerp van Hadi Teherani, die met deze futuristische dubbele gebouwen ons een andere wereld geeft. Zo ook Tobias Grau die het spel van licht en schaduwen beheerst als geen ander. Daarbij gebruikmakend van LED, lenzen en zijn ragfijn gevoel voor lijnen en proporties.

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Tobias Grau. U kunt bij ons terecht voor Tobias Grau vloerlampen, Tobias Grau hanglampen, Tobias Grau wandlampen, Tobias Grau tafellampen en Tobias Grau plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Tobias Grau snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland). U wilt een advies over Tobias Grau? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • 5% korting op adviesprijs

Specificaties

Kleur

Wit, Zwart

Afmetingen

Diam.: 9 cm, H: 9 cm

Levertijd

2-3 weken

Soort lichtbron

Led 11,5W, 420-470 lm, 2700 – 2200K

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Aluminium

Ontwerper

Tobias Grau

Schakelaar

Met dimmer

Type

Love Focus