Tobias Grau Nice One Rain Trio

€ 1.494,00 iDEAL-prijs € 1.419,30
De Tobias Grau Nice One Rain hanglamp heeft een minimalistisch design met een geïntegreerde optische lens. Door het ingetogen ontwerp is de Nice O...

De Tobias Grau Nice One Rain hanglamp heeft een minimalistisch design met een geïntegreerde optische lens. Door het ingetogen ontwerp is de Nice One zeer veelzijdig. Zo kunt u het als enkele lamp boven de tafel hangen, maar leent zich ook perfect om te combineren tot een brede of rond compositie. De NiceOne Rain hanglamp van Tobias Grau is verkrijgbaar in drie verschillende modellen, waarbij u vervolgens ook nog de keuze heeft tussen vijf verschillende kleuren.

Tobias Grau | Ottevangers Lichtdesign

Combineren zoals u dat wilt!
Wist u trouwens dat u met de Choice collectie van Tobias Grau -waar deze NiceOne Rain onderdeel van uitmaakt- zelf uw lamp naar eigen smaak kunt samenstellen? Alle armaturen zijn vrij te combineren met verschillende kleuren, typen plaffonddop en daarmee aantal lampen, lengte en kleur van de kabels en kleur van de lensdop. Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar alle mogelijkheden. In de showroom hebben we een aantal voorbeeldopstellingen van Tobias Grau Choice hangen, maar we kunnen u ook altijd een paar voorbeelden sturen.  

Merk
Tobias Grau
Type
Tobias Grau Nice One Rain Trio
Ontwerper
Tobias Grau
Kleur:
Zie keuzemenu
Materiaal
Aluminium
Afmetingen
Hoogte hanglamp 31 cm | diam. 4 cm | D.plafondplaat: 30 cm | H. max. 300 cm
Lichtbron
3x 11W | 3x 620lm | 2700K – 2200K
Lichtbron meegeleverd?
Ja
Schakelaar
-
Levertijd
2 - 4 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tobias Grau Nice One Rain Trio
Sterren