Tobias Grau Palla Rain

2.029,-
1.92755

De hanglamp Tobias Grau Palla Rain geeft een morderne twist aan de klassieke bollamp. De markante Palla hanglamp loopt vanaf de kabel in een vloeiende lijn over in de bol. De bol is van mondgeblazen opaal glas, het zorgt voor een mooi warme diffuse licht uitstraling. Deze kernmerken zorgen er voor dat u de Palla veelzijdig kunt inzetten. Hij is zowel ideaal als enkele hanglamp boven een kleine tafel of in een serie boven een grote tafel of gegroepeerd in een ruimte.

Artikelnummer: GRA26 Palla Rain Categorieën: ,

Beschrijving

De hanglamp Palla Rain van  GRAU (Tobias Grau) geeft een moderne twist aan de klassieke bollamp. De markante Palla hanglamp loopt vanaf de kabel in een vloeiende lijn over in de bol. De bol is van mondgeblazen opaal glas, het zorgt voor een mooi warme diffuse licht uitstraling. Deze kernmerken zorgen er voor dat u de Palla veelzijdig kunt inzetten. Hij is zowel ideaal als enkele hanglamp boven een kleine tafel of in een serie boven een grote tafel of gegroepeerd in een ruimte.

Combineren zoals u dat wilt!
Wist u trouwens dat u met de Choice collectie van Tobias Grau -waar deze Palla onderdeel van uitmaakt- zelf uw lamp naar eigen smaak kunt samenstellen? Alle armaturen zijn vrij te combineren met verschillende kleuren, typen plaffonddop en daarmee aantal lampen, lengte en kleur van de kabels en kleur van de lensdop. Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar alle mogelijkheden. In de showroom hebben we een aantal voorbeeldopstellingen van Tobias Grau Choice hangen, maar we kunnen u ook altijd een paar voorbeelden sturen.

 

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Afmetingen

Lengte: max. 300 cm, Diam. bollen : 16 cm of 21 cm, Diam. plafondplaat 30 cm.

Kleur

Chroom met grijze kabel, Zwart

Grootte bollen:

Diameter 16 cm

Levertijd

2 tot 3 weken

Kleur bollen:

Chroom met opaal glas, Zwart met opaal glas

Soort lichtbron

LED 3x 11W, 3x 520lm, 2700K – 2200K

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Glas, aluminium

Ontwerper

Tobias Grau

Schakelaar

Zonder schakelaar

Type

Palla Rain

Extra optie:

Bluetooth (App bediening), Extern dimbaar (niet meegeleverd)