Tobias Grau Parrot

Tobias Grau Parrot | Ottevangers LichtdesignTobias Grau Parrot | Ottevangers Lichtdesign
996,00

996,-
94620

De draadloze Tobias Grau Parrot is gemakkelijk toepasbaar in al uw woonruimten. Het uiterst efficiënte led-display geeft prachtig warm licht, waardoor een aangename sfeer ontstaat. De krachtige batterij gaat tien tot circa honderd uur mee (afhankelijk van in hoeverre de lamp gedimd wordt). Het innovatieve oplaadsysteem (USB-C) zorgt er vervolgens voor dat de accu binnen enkele uren weer is opgeladen.
De vloerlamp Tobias Grau Parrot is dimbaar via een touch dimmer en de kleurtemperatuur wordt warmer naarmate er gedimd wordt. Leuk detail: het kapje kan dertig graden naar boven en onderen kantelen en is 310 graden te roteren.

Artikelnummer: Tobias Grau Parrot Categorieën: , , ,

Beschrijving

De draadloze vloerlamp Tobias Grau Parrot is de afgelopen jaren een groot favoriet onder onze klanten. Minimalistisch zonder kil te zijn en een mooi geavacnceerd stuk techniek.

Deze prachtige lamp is dan ook gemakkelijk toepasbaar in al uw woonruimten (of buiten  bij droog weer).

Prachtig licht, snel opgeladen

Het uiterst efficiënte led-display geeft prachtig warm licht, waardoor een aangename sfeer ontstaat. De krachtige batterij gaat tien tot circa honderd uur mee (afhankelijk van in hoeverre de lamp gedimd wordt). Het innovatieve oplaadsysteem (USB-C) zorgt er vervolgens voor dat de accu binnen enkele uren weer is opgeladen. De batterijduur van de Tobias Grau Parrot verschilt tussen 8 uur (vol licht) en 100 uur (gedimd licht).

Geavanceerd dimbaar

De vloerlamp Tobias Grau Parrot is dimbaar en natuurlijk op de geavanceerde Tobias Grau-manier: via een veeg op het subtiele, aanraakgevoelige paneel op de lamp. Het dimmen gaat volgens het principe ‘Dim to Warm’. Hhelderder licht wordt witter, zachter licht wordt warmer en sfeervoller.

Kantelbaar en in hoogte verstelbaar

Het kapje kan dertig graden naar boven en onderen kantelen en is 310 graden te roteren.

Kleuruitvoeringen

De draadloze vloerlamp Tobias Grau Parrot is leverbaar in:

  • Lichtblauw
  • Oranje
  • Wit
  • Zwart

Tobias Grau | Ottevangers Lichtdesign

Tobias Grau, een bescheiden en eigenzinnige lichtarchitect die ronde vormen combineert met rechte lijnen. Dit is schitterend weergegeven in zijn lichtontwerpen, maar ook in zijn hoofdkantoor en fabriek bij Hamburg. Het gebouw is een ontwerp van Hadi Teherani, die met deze futuristische dubbele gebouwen ons een andere wereld geeft. Zo ook Tobias Grau die het spel van licht en schaduwen beheerst als geen ander. Daarbij gebruikmakend van LED, lenzen en zijn ragfijn gevoel voor lijnen en proporties.

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Tobias Grau. U kunt bij ons terecht voor Tobias Grau vloerlampen, Tobias Grau hanglampen, Tobias Grau wandlampen, Tobias Grau tafellampen en Tobias Grau plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Tobias Grau snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland). U wilt een advies over Tobias Grau? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.

  • Fysieke showroom
  • Gratis verzending in Nederland
  • Grote collectie

Specificaties

Kleur

Lichtblauw, Oranje, Wit, Zwart

Afmetingen

Hoogte: 98 – 140 cm (in hoogte verstelbaar), Diam. voet: 28 cm, Diameter kop: 15 cm

Levertijd

2 tot 3 weken

Soort lichtbron

Led 10W, 800 lm, 2700 – 2200K

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Aluminium

Ontwerper

Timon & Melchior Grau

Schakelaar

Met dimmer

Type

Parrot