Ottevangers Lichtdesign, uw GRAU-specialist

GRAU expert specialist - Ottevangers Lichtdesign

Ongekend GRAU

Tobias Grau is een Duits ontwerper en oprichter van het designmerk GRAU. Hij begon zijn carrière in de jaren 90 als ontwerper van verlichting en heeft in de loop der jaren zijn portfolio uitgebreid met een breed scala aan producten, waaronder meubels, accessoires en verlichting. Wat GRAU zo uniek maakt is zijn aandacht voor detail en zijn gebruik van innovatieve technologieën. Zijn producten zijn bekend om hun strakke, minimalistische ontwerpen en hun hoge kwaliteit. Veel van zijn verlichtingstoestellen zijn voorzien van LED-technologie, wat bijdraagt aan hun energie-efficiëntie en duurzaamheid.

GRAU expert collectie - Ottevangers Lichtdesign

Prachtige collecties

GRAU heeft verschiIlende baanbrekende collecties zoals:

 

Andere blikvangers zijn de GRAU Flying, GRAU Love Focus en de GRAU Move Along.   

Daarnaast zijn de draadloze designs GRAU Salt&Pepper en de GRAU Parrot in korte tijd geliefde klassiekers geworden.

GRAU expert lichtadvies - Ottevangers Lichtdesign

Erkend-specialist

Ottevangers Lichtdesign is sinds jaar en dag erkend leverancier van het topmerk GRAU. Onze lichtadviseurs zijn gecertificeerd in het werken met alle producten van dit Duitse topmerk.

In onze showroom stellen wij samen graag met u uw GRAU-lampen of lichtplan samen.  Maak nu een afspraak voor een lichtadvies voor GRAU via info@ottevangers.nl of 050 312 84 43.

De blikvangers van GRAU

Waarom kiezen voor GRAU?

Hoogwaardige materialen

GRAU gebruikt hoogwaardige materialen zoals aluminium, glas en staal voor hun verlichting, waardoor hun producten duurzaam en van hoge kwaliteit zijn.

Innovatief design

GRAU ontwerpt verlichting met een modern en minimalistisch design, dat past in veel verschillende interieurstijlen.

Flexibiliteit

Veel van de verlichting van GRAU is verstelbaar of heeft verstelbare lichtbronnen, waardoor de verlichting aangepast kan worden aan de specifieke behoeften van de gebruiker.

Energie-efficiëntie

Veel van de verlichting van GRAU is ontworpen met LED-verlichting, wat energie-efficiënter is dan traditionele verlichting.

Een breed assortiment

GRAU biedt een breed assortiment van verlichting voor binnen- en buitengebruik. Waaronder wandlampen, hanglampen, vloerlamen, tafellampen en buitenverlichting.

GRAU Parrot - Ottevangers Lichtdesign
GRAU salt and pepper - Ottevangers Lichtdesign

GRAU Salt & Pepper draadloze publiekslieveling

De draadloze oplaadbare tafellamp Salt & Pepper van GRAU is de 21ste eeuw-versie van het kaarslicht. Met zijn prachtige, 360° warme gloed is Tobias Grau Salt & Pepper perfect voor gezellige wintermiddagen, lange diners met vrienden of een picknick onder de sterren.

Gedimd: een prachtige zachte gloed die wordt vergeleken met het sfeervolle kaarslicht (tot wel 100 uur). Vol vermogen? Tot 10 uur helder en meer functioneel licht.

Ervaar de ruime GRAU-collectie in onze showroom