GRAU

GRAU is het levenswerk van Tobias Grau, een bescheiden en eigenzinnige lichtarchitect die ronde vormen combineert met rechte lijnen. Dit is schitterend weergegeven in zijn lichtontwerpen, maar ook in zijn hoofdkantoor en fabriek bij Hamburg. Het gebouw is een ontwerp van Hadi Teherani, die met deze futuristische dubbele gebouwen ons een andere wereld geeft. Zo ook Tobias Grau die het spel van licht en schaduwen beheerst als geen ander. Daarbij gebruikmakend van LED, lenzen en zijn ragfijn gevoel voor lijnen en proporties.

Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

Ottevangers Lichtdesign is erkend leverancier van Tobias Grau

Ottevangers Lichtdesign is sinds jaar en dag erkend leverancier van het Duitse topmerk GRAU, het voormalige Tobias Grau.

Over GRAU

Bekijk hier onze merkenpagina, speciaal ontwikkeld met alle informatie over de hele GRAU-collectie.

GRAU is een samenwerkingsplatform geleid door kunstenaarsduo Timon Grau en Melchior Grau, samen met 150 creatieve geesten ontwikkelen zij  verlichtingsproducten, ervaringen en tentoonstellingen.

Als pionier in de verlichtingsindustrie ontwerpt en produceert het bedrijf al meer dan 30 jaar al zijn producten in het hoofdkantoor in Hamburg.

In 2021 namen Timon Grau en Melchior Grau de creatieve leiding over van hun vader, Tobias Grau. Het nieuw gepositioneerde merk GRAU richt zich op slimme lampen met een sterke zintuiglijke en emotionele beleving.

Lichtadvies over GRAU

Onze lichtadviseurs zijn ervaren in het werken met alle producten van dit Duitse topmerk en in onze showroom hebben wij een uitgebreide collectie van dit merk. Wij helpen u graag verder.

De GRAU-collecties

GRAU heeft i de loop der jaren meerdere baanbrekende collecties gelanceerd, zoals de Falling, John, Nice one, Palla en OH

Grote GRAU-collectie in de showroom

Zelf GRAU ervaren? Bij Ottevangers Lichtdesign hebben wij een ruim assortiment aan GRAU collecties waar u uit kunt kiezen: hanglampen, tafellampen, vloerlampen en draadloze verlichting.

GRAU kopen?

Dé GRAU-lamp van uw dromen gezien? Bestel deze dan eenvoudig in deze webshop. Wilt u de GRAU-lampen liever in het echt zien, of persoonlijk lichtadvies ontvangen? Bezoek dan onze showroom of bel met 050 312 84 43. U kunt uiteraard ook mailen.