Tunto LED 8 Desk

817,-
77615

LED8 van Tunto is een ideale lamp voor elk modern interieur, maar vooral functioneel als een bureaulamp, met prachtige verlichting voor werkdoeleinden. U bedient de lamp door het houten design aan te raken. Tunto combineert gerenommeerde design, functionele verlichting met state-of- the-art technische innovativiteit: de lamp is namelijk ook leverbaar met de revolutionaire Qi Wireless Charging –technologie. Vanaf de voet van de lamp (met QI) laadt u draadloos uw mobiele telefoons , tablets en MP3-spelers op.

Artikelnummer: TUN1 Categorieën: , ,

Beschrijving

LED8 van Tunto is een ideale lamp voor elk modern interieur, maar vooral functioneel als een bureaulamp, met prachtige verlichting voor werkdoeleinden. U bedient de lamp door het houten design aan te raken. Tunto combineert gerenommeerde design, functionele verlichting met state-of- the-art technische innovativiteit: de lamp is namelijk ook leverbaar met de revolutionaire Qi Wireless Charging –technologie. Vanaf de voet van de lamp (met QI) laadt u draadloos uw mobiele telefoons , tablets en MP3-spelers op.

Tunto | Ottevangers Lichtdesign

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • 5% korting op adviesprijs

Specificaties

Qi wireless charging?:

Met Qi wireless charging, Zonder Qi wireless charging

Afmetingen

Hoogte 545 mm, B 180 mm, D 570 mm, Dikte 8 mm

Kleuren

Berken, Berken met buitenkant wit, Berken met buitenkant zwart, Eiken, Eiken met buitenkant wit, Eiken met buitenkant zwart, Walnoot, Walnoot met buitenkant wit, Walnoot met buitenkant zwart

Kleur

Zie keuzemenu

Levertijd

3-5 weken

Soort lichtbron

LED 16W, 2700K, 500-800lm

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Eiken, Walnoot of Berken afgewerkt met lak.

Ontwerper

Mikko Kärkkäinen

Schakelaar

Met dimmer

Type

LED 8 Table

Andere suggesties…