Tunto LED 8 Desk

817,-
77615

LED8 van Tunto is een ideale lamp voor elk modern interieur, maar vooral functioneel als een bureaulamp, met prachtige verlichting voor werkdoeleinden. U bedient de lamp door het houten design aan te raken. Tunto combineert gerenommeerde design, functionele verlichting met state-of- the-art technische innovativiteit: de lamp is namelijk ook leverbaar met de revolutionaire Qi Wireless Charging –technologie. Vanaf de voet van de lamp (met QI) laadt u draadloos uw mobiele telefoons , tablets en MP3-spelers op.

Artikelnummer: TUN1 Categorieën: , ,

Beschrijving

LED8 van Tunto is een ideale lamp voor elk modern interieur, maar vooral functioneel als een bureaulamp, met prachtige verlichting voor werkdoeleinden. U bedient de lamp door het houten design aan te raken. Tunto combineert gerenommeerde design, functionele verlichting met state-of- the-art technische innovativiteit: de lamp is namelijk ook leverbaar met de revolutionaire Qi Wireless Charging –technologie. Vanaf de voet van de lamp (met QI) laadt u draadloos uw mobiele telefoons , tablets en MP3-spelers op.

Tunto | Ottevangers Lichtdesign

  • Showroom met vele topmodellen
  • Gratis verzending in Nederland
  • Erkend leverancier topmerken
  • Standaard 5% korting op vele merken

Specificaties

Qi wireless charging?:

Met Qi wireless charging, Zonder Qi wireless charging

Afmetingen

Hoogte 545 mm, B 180 mm, D 570 mm, Dikte 8 mm

Kleur:

Berken, Berken met buitenkant wit, Berken met buitenkant zwart, Eiken, Eiken met buitenkant wit, Eiken met buitenkant zwart, Walnoot, Walnoot met buitenkant wit, Walnoot met buitenkant zwart

Kleur

Zie keuzemenu

Levertijd

3-5 weken

Soort lichtbron

LED 16W, 2700K, 500-800lm

Lichtbron meegeleverd

Ja

Materiaal

Eiken, Walnoot of Berken afgewerkt met lak.

Ontwerper

Mikko Kärkkäinen

Schakelaar

Met dimmer

Type

LED 8 Table

Andere suggesties…