Vakmanschap staat voorop bij Lumina

Onlangs bracht Ottevangers Lichtdesign een bezoek aan de productiewerkplaats van Lumina in Milaan. Het is prachtig om te zien met hoeveel passie dit familiebedrijf lampen zoals de Daphineen de Galileo nog grotendeels met de hand vervaardigd. Het was geen verrassing dat er zoveel zorg wordt besteed aan elk armatuur. Lumina levert namelijk al sinds 1973 functionele, unieke en kwalitatief sterke designlampen.

Alle producten worden niet alleen volledig in Italië met de hand vervaardigd, de onderdelen van de lampen worden aangeleverd door lokale leveranciers. Lumina is een gepassioneerd bedrijf dat zich continu blijft ontwikkelen op het gebied van materiaalgebruik en ledverlichting.

Ottevangers Lichtdesign voert dan ook met trots de gehele collectie Lumina-verlichting. De legendarische Lumina Galileo, Lumina Daphine, Lumina Zelig en de Lumina Matrix Otto zijn daarnaast vaak onderdeel van de showroom-collectie van Ottevangers Lichtdesign. Je vindt de lampen niet alleen bij ons, maar ook het Brooklyn Museum, Judd Foundation (New York), Le Musée d’Arts Decoratifs (Parijs), Die Neue Sammlung (München) enThe Israel Museum (Jerusalem). Geen verkeerd rijtje…

Ottevangers Lichtdesign is officieel dealer van Lumina. U kunt bij ons terecht voor Lumina vloerlampen, Lumina hanglampen,Lumina wandlampen, Lumina tafellampen en Lumina plafondlampen, in alle kleuren en met uitgebreide opties. Bestel Lumina snel een eenvoudig en voordelig via de webwinkel (5% IDeal-korting en gratis verzending binnen heel Nederland).

U wilt een advies over Lumina? Neem contact op met de lichtadviseurs van Ottevangers Lichtdesign of breng een bezoekje aan onze showroom.